Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ SVOGA BIVŠEG VRATARA

Dinamo reagirao nakon intervjua Kocha u Večernjem, evo što su plavi poručili

ARHIVA - Split: Modri u dva susreta nadjačali Hajduk u finalu te osvojili 9. naslov u Kupu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
04.05.2024.
u 22:23

Nakon istupa Kocha u našem listu, reagirali su iz Dinama i poslali poruku svom bivšem vrataru.

Georg Koch (52), nekada izvrstan njemački vratar rodom iz Bergisch Gladbacha i nekadašnji ljubimac navijača Dinama, u kojemu je sjajno branio u šampionskoj sezoni 2007./2008., dao je ekskluzivni intervju Večernjem listu. Nakon dugih godina medijske šutnje, Georg Koch – koji je bez oklijevanja pristao razgovarati za Večernji, samo inzistirajući da se intervju radi na njemačkom – otvorio nam je dušu progovorivši o svome teškome zdravstvenome stanju, prisjetio se i sretnih dana u Zagrebu te nastupa za Dinamo, o odnosu s Lukom Modrićem, derbiju s Hajdukom... a u vrlo emotivnom nastupu otkrio nam je i svoju najveću želju ovoga proljeća. 

U svibnju prošle godine završili ste svoju sportsku karijeru kao trener u Fortuni iz Kölna iz zdravstvenih razloga. Jeste li danas dobro?, pitali smo Kocha ne očekujući šokantan odgovor:

– Uopće nisam dobro. Imam rak! Prije točno 12 mjeseci dijagnosticiran mi je rak i dali su mi još šest mjeseci života. Ali, evo, još sam živ. Izgleda da sam stroj koji se ne može potpuno pokvariti – uspio se nasmijati Koch unatoč svojoj teškoj situaciji.

Nijedan njemački medij nije objavio da ste smrtno bolesni?

– Svjesno sam to držao dalje od javnosti. Kada znate da nemate još puno života – rekli su šest mjeseci – onda se borite svaki dan.

Još ste mladi, imate 52 godine. Možete li nam otkriti o kojoj se vrsti raka radi?

– Imam rak gušterače. Meni je ostalo da se borim svaki dan.

A nakon istupa Kocha u našem listu, reagirali su iz Dinama. Na Instagramu su svom bivšem vrataru poručili:

- Nikad ne buš hodal sam 💙 Georg, du bist nicht allein – wir sind bei dir!

 

 
Ključne riječi

Komentara 2

SN
Senf na kobasicama
01:29 05.05.2024.

Ako je ikako moguće organizirajte mu povratak na naš Maksimir.Baš me rastužila ova vijest.Jedan od nas.Dragi Koch drži se!Želim ti od srca sve najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije