ulazak u elitu

Dinamo s nikad jačim kadrom ide po 34 milijuna eura: Azeri bez tri prvotimca, Jakirovićev sastav izgleda moćno

Utakmica u sklopu nogometnih priprema, GNK Dinamo - FC Shakhtar Donetsk.
Matija Habljak/PIXSELL
20.08.2024.
u 08:31

Plavi večeras protiv Qarabaga (21 sat) igraju prvu utakmicu play-offa Lige prvaka. Dinamo je blagi favorit, a uz pomoć navijača plavi mogu do pozitivnog rezultata uoči uzvrata iduće srijede

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
09:59 20.08.2024.

..najjači smo, najjači...idemo dalje uz zajamčeni spetakl... jer igra Dinamo, veliki europski klub, za nas najveći... idemo po još jednu veliku i nezaboravnu jesen i proljeće u Europi... pa i ove godine opet sa velikanima igrati povijesnu LP u Maksimiru... time se konačno nadam da će se uvidjeti i shvatiti ta nužnost prave arene, novog nam doma, nama i našim vatrenima... ajmooooo dinamooo...samo jako... idemo dalje... ale ale dinamo ale...

EJ
ejStef
08:51 20.08.2024.

Mislim da je prednost na strani Qarabaga, ima jako brze igrače i ubojitu kontru. A Dinamo s time ima problema, vidjelo se to dobro protiv Šibenika. Šibenik to nije znao iskoristiti, no pogledajte kako je stradao Ludogorec... Dinamo će trebati puno sreće i Nevistića na nivou Livakovića nekada, kada je sam znao držati Dinamo u igri svojim obranama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije