NOVA POLITIKA

Dinamo s Portugalcima pokušava što nije uspio s Brazilcima i Argentincima

Machado
Igor Kralj/PIXSELL
20.07.2014.
u 17:53

Kroz modru su svlačionicu u toj eri prošla sedmorica portugalskih nogometaša za ukupnih 3,4 milijuna eura.

Dinamo je promijenio poslovnu politiku. Zdravko Mamić i modri san o europskom proljeću sada love s Portugalcima, dok su proteklih godina to pokušavali s Brazilcima i Argentincima.

Kroz modru su svlačionicu u toj eri prošla sedmorica portugalskih nogometaša za ukupnih 3,4 milijuna eura. Osmorica Brazilaca stajala su okruglo tri milijuna, dok su šestorica Argentinaca stajala 3,8 milijuna. Detaljne podatke o Dinamovim pojačanjima pogledajte na portalu Goal.com.

>> Dinamo iz Sportinga doveo Wilsona Eduarda!

Komentara 4

SA
SI aka SI
09:13 21.07.2014.

Tonel i Soudani, eventualno Koch su jedini dosada koji su ostavili trag. Možda da pokušaju sa svojim igračima ono što ne uspijevaju sa strancima? Nekako mi ne djeluje (premda bih volio da se varam) da je Machado bolji igrač od Antolića i Brozovića, da je Goncalo bolji od Ademia ili Sigali od Jedvaja, Pinto od Vrsaljka. Razmislimo realno, koji dobar igrač će odabrati igranje u HNL-u pred 2.000 navijača i u Ligi prvaka gdje teško da može nabiti cijenu ako igra za momčad koja ima gol-razliku 2:25? Domaći su jeftiniji, motiviraniji i navijačima draži.

DU
Deleted user
19:28 20.07.2014.

neka kupe 8 albanaca za 15 kuna

NE
neki
20:52 20.07.2014.

S portugalcima tek neće uspjeti. Pa portugalci ako nešto znaju, znaju kupiti i prodati igrače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije