Bacili oko na igrača Čukaričkog

Dinamo u Srbiji pronašao novo pojačanje? Za sjajnog veznjaka moraju dati 1,5 milijuna eura

Beograd: Mozzart Bet Super liga Srbije, peto kolo, FK Čukarički - FK Novi Pazar
Foto: Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL
1/2
25.08.2024.
u 16:27

Osim Dinama, interes za Sissokoa pokazali su i ukrajinski Krivbas te belgijski Standard Liege. Mediji iz Srbije smatraju da je prelazak u Dinamo najizglednija opcija za Sissokoa, s obzirom na to da bi u Zagrebu imao priliku boriti se za trofeje i redovito nastupati u europskim natjecanjima

Prema izvještajima iz srpskih medija, zagrebački nogometni klub Dinamo razmatra mogućnost dovođenja pojačanja iz Srbije, točnije 24-godišnjeg veznjaka Samboua Sissokoa iz Malija, koji trenutno igra za Čukarički. Sissoko ima ugovor s beogradskim klubom do lipnja 2026., ali bi mogao napustiti klub prije kraja ovog prijelaznog roka, navodi Mozzartsport.

Osim Dinama, interes za Sissokoa pokazali su i ukrajinski Krivbas te belgijski Standard Liege. Mediji iz Srbije smatraju da je prelazak u Dinamo najizglednija opcija za Sissokoa, s obzirom na to da bi u Zagrebu imao priliku boriti se za trofeje i redovito nastupati u europskim natjecanjima. Iako je Sissoko ključan igrač Čukaričkog, klub možda neće odbiti ponudu od 1,5 milijuna eura za njegov transfer, navode srpski mediji.

Inače, Sissoko je svoju europsku karijeru započeo 2020. godine kada je potpisao za belgijski Kortrijk, nakon čega je 2022. otišao na posudbu u Čukarički. Od ovog ljeta je stalni član beogradskog prvoligaša.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ne, ovi ljudi nisu došli natočiti gorivo: Nepregledni redovi ispred benzinske u Osijeku, razlog je vrlo neobičan

Beograd: Mozzart Bet Super liga Srbije, peto kolo, FK Čukarički - FK Novi Pazar
1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije