Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVOBOLJE ZA ČAČIĆA

Dinamo u velikim problemima, protiv Bugara igraju bez dva ključna igrača?

Dinamo na Maksimiru uvjerljivo pobijedio Istru
Davor Pklavec/PIXSELL
31.07.2022.
u 09:16

Plavi u utorak od 19.45 igraju s Ludogoretsom.

Nemirno će spavati Ante Čačić do prve utakmice u Razgradu protiv Ludogoretsa. Dinamov veliki problem će biti koga staviti u napad jer je moguće kako neće nastupiti dva važna igrača iz napada, javlja Germanijak

Bruno Petković još vuče ozljedu iz susreta protiv Shkupija iz Skoplja, dok se Mahir Emreli ozlijedio nakon dobre partije protiv Istre u Maksimiru. Azerbajdžanski napadač je obnovio probleme s leđima te on definitivno neće biti na raspolaganju u Bugarskoj dok za uzvrat nije izgubljen. 

Vrlo lako bi se moglo dogoditi da će Dinamo u napadu imati samo jednog zdravog napadača - Josipa Drmića. Čačić ima još neke kombinacije ako će improvizirati, Mislav Oršić također može kvalitetno odigrati najisturenijeg igrača. 

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Komentara 4

IL
ilustrator
09:35 31.07.2022.

petković je zaslužio da se odmori, bar do kraja sezone!

TO
tomedosen
10:38 31.07.2022.

Auuuuu problema.

Avatar Plejadin.gospodar
Plejadin.gospodar
10:56 31.07.2022.

Ma koga će oršić zamijeniti kad ke totalno van forme...bolje igra emreli s ozljedom leđa nego on zdrav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije