Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO JE DOGOVOR

Dinamo usred Eura ostao bez napadača: Sjajni strijelac preselio u susjedstvo

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
28.06.2024.
u 14:32

Topić je rođen u Zagrebu, a u Dinamo je stigao početkom 2022. godine iz NK Sesveta.U sezoni 2022./2023. bio je najbolji strijelac juniorskog prvenstva Hrvatske, a u završnici te sezone skupio je devet službenih nastupa u prvoj momčadi.

Hrvatski športski klub Zrinjski i GNK Dinamo dogovorili su posudbu 20-godišnjeg Frana Topića do kraja predstojeće sezone, izvijestili su iz toga najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba. Talentirani 20-godišnji krilni napadač je prije godinu dana potpisao je profesionalni ugovor sa zagrebačkim klubom. Prošlu sezonu, koja mu je prva u seniorima, proveo je na posudbi u NK Rudešu, za koji je u devetnaest utakmica postigao dva pogotka. 

"U Zrinjski sam stigao s velikim očekivanjima. Ispred nas je sezona od koje imamo velika očekivanja i nadam se da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve na radost naših navijača", izjavio je Topić, koji će u Zrinjskom nositi dres s brojem 30.

Topić je rođen u Zagrebu, a u Dinamo je stigao početkom 2022. godine iz NK Sesveta. U sezoni 2022./2023. bio je najbolji strijelac juniorskog prvenstva Hrvatske, a u završnici te sezone skupio je devet službenih nastupa u prvoj momčadi. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Objavljen broj navijača na utakmicama Eura: Hrvati su jako visoko, a moglo bi vas iznenaditi tko je na vrhu

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
1/25
Ključne riječi

Komentara 2

KA
kanđija
16:59 30.06.2024.

Ovi novi u dinamu će sve razbucati... pametni igrači će i sami otići...

PA
Pametanumoruludih
19:41 28.06.2024.

Kakav Dinamo takva i reprezentacija. Nema to veze sa nogometom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije