SPEKTAKL IZ BAVARSKE

Dinamo večeras igra protiv velikana Bayerna. Evo gdje možete gledati utakmicu povijesne Lige prvaka

München: Igrači GNK Dinamo obišli stadion uoči utakmice protiv Bayern Munich
Marko Lukunic/PIXSELL
17.09.2024.
u 08:13

Podsjetimo, Dinamo će osim s Bayernom u gostima igrati još protiv Arsenala, Salzburga i Slovana, a u Zagrebu će ugostiti Borussiju Dortmund, Milan, Celtic i Monaco.

Zagrebački Dinamo večeras kreće u novu avanturu Lige prvaka, prvi suparnik je njemački Bayern. Osvajanjem većeg broja bodova plavi bi mogli osigurati i nokaut fazu, ostati i u veljači u Ligi prvaka pa dobiti i bonuse te nove atraktivne suparnike. No do toga je još jako daleko, osam je utakmica pred Dinamom u ovom novom formatu u kojem će prve 24 od 36 momčadi igrati u nastavku. A taj daleki put počinje večeras u Münchenu, plavi će na sjajnoj Allianz Areni krenuti u to natjecanje protiv izuzetno jakog Bayerna, po mnogima jednog od favorita za osvajanje ovog natjecanja, a zacijelo najtežeg suparnika od onih s kojima će plavi igrati.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Dinamo će osim s Bayernom u gostima igrati još protiv Arsenala, Salzburga i Slovana, a u Zagrebu će ugostiti Borussiju Dortmund, Milan, Celtic i Monaco. Nimalo lagana skupina u kojoj neće biti lako skupiti veći broj bodova. Izravni prijenos spektakla iz Bavarske možete pogledati na prvom programu Arena Sporta. 

Ovako izgledaju očekivani sastavi za večerašnji susret...

Bayern: Neuer; Kimmich, Upamecano, Kim, Guerreiro - Pavlović, Palinha - Gnabry, Musiala, Olise - Kane.

Dinamo: Nevistić - Ristovski, Mmaee, Theophile, P. Gabriel - Sučić, Mišić - Pjaca, Baturina, Hoxha - Petković. 

Ključne riječi

Komentara 3

LE
lector2corrector
10:28 17.09.2024.

podsjetite još dinamovce kako se ne igra u Grčkoj i nek sad prave šajz ak imaju ..da.

BS
Blue_shirt
19:36 17.09.2024.

Znamo da na HTV nece biti. Hvala urednicima , sjetit cu ih se kada dodje uplatnica... Nek ima za Stankovica i drustvo

LU
Luftbalons
11:44 17.09.2024.

..po čemu bi bila "povijesna"..takvih utakmica je bilo koliko hoćeš, a prošireni format dovodi i drugi ešalon ekipa ili treći...npr Bayernu je to odrađivanje...kakva povijesna..poviijesne su finale lige prvaka ili Real Madrid - FC Liverpool i slično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije