Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za Europu

Dinamo zbog europskih utakmica s AEK-om odgodio susret s Lokomotivom

Slavlje nakon gola Marina za 2:0 protiv Astane u 2. pretkolu Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
03.08.2023.
u 15:49

Zbog nastupa na utakmicama 3. kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka protiv AEK (Grčka), odgođena je utakmica 4. kola SuperSport HNL-a NK Lokomotiva - GNK Dinamo koja se trebala odigrati 12.8.2023 - stoji na stranici kluba

Dinamo je izborio treće pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka nakon što je s ukupnih 6:0 svladao Astanu. Sada ga sljedeći tjedan čeka grčki AEK, a između te i uzvratne europske utakmice, na rasporedu je trebala biti i prvenstvena s Lokomotivom (12. kolovoza). No, iz modrog kluba javili su da su je odgodili. 

>> Dinamo pobijedio Astanu i uvjerljivo prošao u 3. pretkolo Lige prvaka (0:2)

- Sukladno odluci Povjerenika za natjecanje SuperSport HNL-a, a na zahtjev GNK Dinamo sukladno članku 4. Propozicija natjecanja, zbog nastupa na utakmicama 3. kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka protiv AEK (Grčka), odgođena je utakmica 4. kola SuperSport HNL-a NK Lokomotiva - GNK Dinamo koja se trebala odigrati 12.8.2023. - stoji na službenoj stranici Dinama na kojoj se dodaje da će utakmica biti odigrana u mogućem slobodnom terminu sukladno odredbama Propozicija natjecanja o čemu će odluka biti donesena naknadno.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije