Uoči derbija

Dinamov napadač propušta Hajduk? Evo tko je prijavio Soudanija zbog udaranja suparnika

soudani
Foto: Pixsell
1/6
18.04.2017.
u 17:07

Riječ je o Goranu Kvaliću iz Labina, 34-godišnjem igraču Plomina i bivšem igraču, a sada navijaču Rijeke.

Nakon što se pojavila informacija kako je protiv napadača Dinama, Hillela Soudanija, podnesena prijava zbog udaranja na utakmici s Lokomotivom doznali smo i tko je prijavio Alžirca.

Riječ je o Goranu Kvaliću iz Labina, 34-godišnjem igraču Plomina i bivšem igraču, a sada navijaču Rijeke.

- Kad sam pročitao da Soudanija može prijaviti bilo koji član nogometne organizacije napravio sam to zato da vidim što će se dogoditi. Koji je bio moj motiv? Pa, mislim da je svima jasno što se događa u hrvatskom niogometu... - kratko je kazao Kvalić.

Podsjetimo, Soudani je u petak nogom udario igrača Lokomotive, Luku Capana, no sudac Tihomir Pejin igračima je samo pokazao za znak "respect" na svom dresu. Alžirac bi nakon prijave mogao propustiti subotnji derbi s Hajdukom na Maksimiru.

>>Protiv Soudanija ipak podnesena prijava, vjerojatno će propustiti derbi s Hajdukom!

>>HNS i suci sramotno guraju Dinamo na vrh, a navijače rade budalama

Komentara 21

LU
lukivoda
17:37 18.04.2017.

Šteta kaj nitko još nije izmislil cjepivo protiv sramne propagande kvazi novinara sportske rubrike VL koji već godinama šire mržnju i netrpeljivost u stilu svojih idola iz memoranduma II

DU
Deleted user
18:53 18.04.2017.

Hvala bogu da imam max tv i sportski paket. Jer ako može ovaj đabalaban prijaviti Soudanija (koji je trebao biti odmah kažnjen) onda ću ja svako kolo gledati utakmice Rijeke i prijavljivati sve što sudac propusti kazniti, pogotovo onu seljačinu Keka i njegovo nesportsko ponašanje.

JM
ja-ma
18:56 18.04.2017.

Ovo pritiskanje i pokušavanje osvajanja naslova silom mi se gadi.Toliko maltretirate javnost,a pogotovo suce da više ni ne znaju kako suditi jer što god sudili vama je "povlađivanje Dinamu".Idite u sto p.m i dabogda nikad ne osvojili naslov!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije