ČEKA SE ODLUKA

Dinamov wunderkind doživio veliki peh pa reakcijom iznenadio čak i Jakirovića, evo štro se dogodilo

Noa Mikić
Luka Stanzi/Pixsell
06.02.2024.
u 12:05

Ozlijedio se na treningu, no to ga nije spriječilo u naumu da trenira odmah nakon neugodnog dvostrukog prijeloma ruke.

Izuzetno talentirani Dinamov junior, 17-godišnji Noa Mikić slomio je ruku na treningu mlade momčadi Dinama. Veliko otkriće na rovinjskim pripremama ove zime pauzirat će neko vrijeme zbog dvostrukog prijeloma ruke.

Mikić je za vikend bio u rotaciji Sergeja Jakirovića prilikom dvoboja s Goricom na Maksimiru. Nakon utakmice trener Jakirović dao je svima koji su sudjelovali u njoj slobodan dan, a Mikić je trenirao s juniorima.

Mikić je odmah nakon stavljanja gipsa na ruku zamolio Jakirovića da već u utorak trenira s prvom momčadi. Čeka se odobrenje liječnika za to, premda je Jakirović isprve odbijao takvu mogućnost.

Mikić, po vokaciji desni bek, još uvijek nema službeni debi za Modre. Iako, sudeći po prezentacijama s priprema, na takvo što neće još dugo čekati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije