Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA SERIJA
Povratak na članak

Dinamovi igrači vjerovali su u sebe kada više nitko nije. Jedan plavi je još davno bio optimist

Dinamo je imao krizu upravljanja, krizu igre i rezultata, trener je 'visio', ali plavi su pokazali da ih se prerano otpisalo

Komentari 14

DU
Deleted user
14:02 07.05.2024.

Previše igrača pod ugovorom. Puno alibi-igrača u kadru. Dva kapitalca ostala za prodati. Mala vojska foteljaša u pozadini. Stalna "nestašica love".

VL
EJ
ejStef
07:40 07.05.2024.

Dinamo je imao katastrofalnu sezonu što se tiče dolaznih transfera, što se tiče rezultata loše je odigrao u Europi, što se tiče igre ona niti dalje ne izgleda dobro, a što se tiče razvoja mladih igrača ima projekt Baturina, dok je još uspio donekle razviti Sučića. I uz tako lošu sezonu, uspio je izbiti na 1. mjesto i vrlo je izgledno da će osvojiti prvenstvo... U svemu tome, Petković je pola ekipe, a kada on ode i kada se proda Baturina, Dinamo nema ekipu niti za KL, te će Zajec imati puno posla da se to promijeni. Tu ćemo vidjeti da li su sva obećanja prazne priče i PR ili tu ima nešto sposobnih ljudi (vidimo da investitora nema)... Ova sezona se na kraju uspjela izvući, dobrim dijelom zahvaljujući drugima. Financijski se nekako krpa, nema viška love, a ima puno gladnih usta. Bit će jako "zanimljivo".

VL
Avatar Castro
Castro
11:31 07.05.2024.

Dobar naslov. Oni su vjerovali u sebe i dali su sve od sebe. I svaka cast na tome. Ne smijemo zaboraviti da smo do nedavno igrali u europi jos i to ne lose..izbacis Betis Sevillu koja u spanjolskoj ligi igra odlicno...ali to kod nas nije vijest koja bi trebala biti velika. Veliko je kad ispadnemo od Grka. Dinamo zivi s pritiskom i odlicno se s time nosi. Svakla cast treneru i deckima, nadam se da ce do kraja zadrzati ovu koncentraciju i uzeti oba trofeja.

VL
ŠT
ŠtoReći
08:02 07.05.2024.

Pusti plave, oni su dobro..... nešto se događa u ovoj kući! Za ne povjerovati ... Je li to čujem Thomsona na HRT1 ili me moje uši varaju.

VL
CH
Changi
08:35 07.05.2024.

Previše se slavi taj naslov prvaka, a tu je za Dinamo uvijek nezgodni Osijek i plutajuća mina Slaven...vjerujem da je Jakirović toga svjestan. Žao mi je Rudeša, nisam ga spomenuo, ali neće valjda...

VL
B2
bordon 2
09:29 07.05.2024.

Nitko ne govori da u Dinamu već kasne plaće. Da Dinamo ima samo dva važna eksponata za prodaju Petkovića i Baturinu. Petkovića će najvjerojatnije morati prodati, a najvjerojatnije i Baturinu i što onda? Tko će ulagati u Dinamo?

VL
Avatar comandante
comandante
07:21 07.05.2024.

Dinamo je u susretima sa Rijekom bio ...komičan, u zg penal, smiješan u 94-oj a na Rujevici sramotan nogomet osim Petkovićevog slobodnjaka...jasno je što bi bilo bez te dvije situacije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.