VISOKI RIZIK

Dinamovi navijači ne mogu u Solun, ali ni Grci u Maksimir

\'16.09.2010., Stadion Maksimir, Zagreb - Europska liga, skupina D, Dinamo - Villarreal. Navijaci. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
22.09.2010.
u 08:55

Već na izvlačenju skupina Europske lige razgovaralo se o tome, a sada je i dogovoreno: nema razmjene navijača između Dinama i PAOK-a.

– Uefa je naše utakmice proglasila visokorizičnima i dogovoreno je da neće biti gostovanja navijača, tako će u Grčkoj biti stroge kontrole na granicama i naši navijači ondje neće moći kupiti ulaznice. Tako ni u Maksimiru neće biti navijača PAOK-a. To je sve odgovaralo Grcima jer su njihovi navijači vrlo "veseli" – rekao je Dinamov direktor Damir Vrbanović.

Komentara 10

OR
ordoABchao
09:11 22.09.2010.

mislim da je tako najbolje.... vidim da su u upravi dinama napravili još jedan pametan potez

OB
-obrisani-
10:13 22.09.2010.

EUBudala.... Reci ti nama kad su se navijaci Paok-a i Dinama sreli.... U cemu je tvoj problem osim sa pamecu.... Normalni navijaci nisu huligani kao tvoja braca serbi koji su se makljazili sa bracom grcima.... Ipak za pohvalu preventivne mjeree mjere sigurnosti ....Kod vas budala se nikad nezna....

OB
-obrisani-
09:04 22.09.2010.

Navijači Dinama ne mogu u Solun, niti Grci u Maksimir jer se ti dečki tako vole, uvažavaju i poštuju da ako se sretnu toliko bi se zapalili u svojim emocijama da bi jih težko bilo rastaviti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije