Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EHF Europska liga

Dobra večer za Hrvate: Lučin, Šušnja i Mihić prošli, Vori ispao

DEU, ELH, AF, Fuechse Berlin vs.HBC Nantes,
Foto: nordphoto GmbH / Engler/NORDPHOT
1/4
06.04.2022.
u 10:06

Kadetten Schaffhausen je na gostovanju kod Savehofa izgubio sa 28-34, no švicarski sastav je u prvom susretu pobijedio sa šest razlike (32-26) pa je prošao dalje zbog više golova u gostima

Rukometaši poljske Wisle Plock u čijim redovim igraju hrvatski rukometaši Lovro Mihić, Tin Lučin i Leon Šušnja izborili su plasman u četvrtfinale EHF Europske lige izbacivši njemački Lemgo.

Wisla Plock je kod kuće odigrala 28-28 protiv Lemga, no poljski sastav je u prvom susretu slavio sa 31-28.

Michal Daszek i Zoltan Szita su zabili po pet golova za Wislu u čijim redovima su nastupila i trojica hrvatskih rukometaša. Lovro Mihić je zabio dva, a Tin Lučin i Leon Šušnja po jedan pogodak. Kod Lemga najefikasniji je bio Bjarki Mar Elisson s osam golova. Wislu u četvrtfinalu očekuje švicarski Kadetten Schaffhausen koji je preskočio Savehof.

05.04.2022, Max-Schmeling-Halle, Berlin, DEU, ELH, AF, Fuechse Berlin vs.HBC Nantes, im Bild : Max Beneke (Fuechse Berlin #27), Igor Vori (Fuechse Berlin #9), Alexandre Cavalcanti (HBC Nantes #8) Foto: Juergen Engler / nordphoto GmbH Photo: nordphoto GmbH / Engler/NORDPHOTO
Foto: nordphoto GmbH / Engler/NORDPHOT

Kadetten Schaffhausen je na gostovanju kod Savehofa izgubio sa 28-34, no švicarski sastav je u prvom susretu pobijedio sa šest razlike (32-26) pa je prošao dalje zbog više golova u gostima.

Za Schaffhausen je branio Kristijan Pilipović sakupivši osam obrana, a najbolji strijelci bili su Joan Canellas i Jonas Schelker sa po četiri gola. Kod Savehofa najefikasniji je bio Elias Ellefsen a Skipagotu sa sedam golova.

Nantes je izbacio Fuchse Berlin pobijedivši u obje utakmice. U prvom susretu na svom parketu Francuzi su slavili 25-24, a u uzvratu u Berlinu 33-30.

Nantes su predvodili Theo Monar sa šest i Kiril Lazar s pet golova, dok su u redovima njemačkog sastava Lasse Bredekjaer, Hans Lindberg i Miloš Vujović zabili po pet golova. Naš Igor Vori postigao je jedan pogodak.

>> Skupina Hrvatske na SP-u:

05.04.2022, Max-Schmeling-Halle, Berlin, DEU, ELH, AF, Fuechse Berlin vs.HBC Nantes, im Bild : Paul Drux (Fuechse Berlin #95), Igor Vori (Fuechse Berlin #9), Ruben MarchanAlberto Entrerriosx (HBC Nantes #11), Dragan Pechmalbecx (HBC Nantes #10), Theo Monar (HBC Nantes #18) Foto: Juergen Engler / nordphoto GmbH Photo: nordphoto GmbH / Engler/NORDPHOTO
Foto: nordphoto GmbH / Engler/NORDPHOT

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije