Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE REAKCIJE

'Đoković je donio dobru odluku! Goran voli fantazije, a to nije dobro kad vodiš brigu o najboljem'

Goran Ivaniševi?, trener Novaka ?okovi?a, na teniskom turniru Serbia Open
M.M./ATAImages/PIXSELL
28.03.2024.
u 10:09

- Očigledno je da treninzi nisu bili aktivni, da je došlo do zasićenja. Mislim da je Novak donio dobru odluku, vidjet ćemo hoće li to biti uspješno, a moje je mišljenje da hoće - rekao je bivši srpski izbornik

Novak Đoković i Goran Ivanišević više ne surađuju. Veliku vijest objavio je sam prvi tenisač svijeta na društvenim mrežama, a otada ne prestaju stizati reakcije iz teniskog svijeta. Dok se naveliko nagađa o razlozima prekida te raspravlja o porukama koje su izašle na društvenim mrežama s obje strane, gleda se i u budućnost karijere jednog od najvećih tenisača svih vremena. Đoković je, podsjetimo, ove godine ispao u polufinalu Australian Opena, dok je na Mastersu u Indian Wellsu iznenađujuće zaustavljen u trećem kolu od talijanskog igrača Luce Nardija. O prekidu suradnje Đokovića i Ivaniševića šuškalo se već neko vrijeme.

Svoje viđenje stvari iznio je i nekadašnji izbornik Davis Cup reprezentacije Srbije, Radmilo Armenulić. On naglašava da je Đoković prekidom s Ivaniševićem napravio dobar potez.

- Presudili su rezultati. Novak je ustanovio da mu Ivanišević više ne može pokloniti pažnje koliko mu treba. Očigledno je da treninzi nisu bili aktivni, da je došlo do zasićenja. Mislim da je Novak donio dobru odluku, vidjet ćemo hoće li to biti uspješno, a moje je mišljenje da hoće - rekao je Armenulić.

Goran Ivaniševi?, trener Novaka ?okovi?a, na teniskom turniru Serbia Open
1/6

Đoković i Ivanišević počeli su zajedno raditi prije pet godina, a srpski je tenisač pod vodstvom legendarnog Hrvata osvojio čak sedam Grand Slam titula i priskrbio si status ponajboljeg tenisača svih vremena. Nije tajna da su njih dvojica imala ponekad i buran odnos, da se Đoković znao propisno izvikati na Gorana.

- Goran je bio moj igrač. Odlično ga poznajem. Voli fantazije, a to nije dobro za trenera. Posebno trenera koji vodi brigu o najboljem na svijetu. Plus, nisam siguran da dobro zapaža detalje u teniskoj igri - zaključio je Armenulić.

Komentara 2

Avatar Cokolinda
Cokolinda
11:29 28.03.2024.

Sad ce polutan Goran da nadje pravog hrvata, u ercegovnu naravno, pa ga trenira da bude naj...

Avatar CUBE
CUBE
11:03 28.03.2024.

Sve je počelo s Jeleninim fantazijama a onda je fantazije pretočila u stvarnost. Sada je vege s natruhama mesa 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije