Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST
Povratak na članak

Đoković je napravio veliku stvar za Hrvatsku, Ivanišević otkrio o čemu se radi

" Novakova želja se ispunila i uz ovu ekipu koja dolazi mogu reći da će ovo biti teniski spektakl na Balkanu", osvrnuo se na Đokovićevu inicijativu Ivanišević.

Komentari 5

JM
jasminko.mandura
13:14 03.06.2020.

Đoković je bez broj puta pokazao koji je kalibar ljudine

VL
HR
Hrarmy
14:12 04.06.2020.

Ma slazem se da ne treba zaboraviti Ali dajmo sansu sportu I ljudima dobroga srca sport lijeci ako se ne mijesa sa politikom

VL
AM
amaravic
15:24 03.06.2020.

9 0 tih godina su padale granate po zadru i okolici, stanovnici zadra nisu imali vode, modricu su ubili djeda, poklali su skabrnjane...i sve su to ucinili sunarodnjaci novaka. Kad sam slusao njegov poveci intervjuu na rts-u cuo sam samo uobicajene price da su to neki tamo napravili, kao da su taj zadar razarali kinezi. A slusao dam pazljivo. Bas jako. Moja Hrvatska je vrlika, najveca, stanuje u mom srcu i od Dokovica ne trazi nista. Bas. Aj sad mi obrisite komentar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.