NAJVEĆI PRITISAK

Đoković otvoreno: Ovo se dogodi jednom u 50 godina, ali nisam iskoristio priliku

06.11.2021.
u 14:23

- U najvažnijem trenutku, u finalu, igrao sam ispod mogućnosti. Ne želim umanjiti njegovu pobjedu jer je bio nevjerojatan cijeli turnir, ali sam pomalo razočaran jer znam da sam mogao bolje - kaže Đoković o svojem pohodu na sva četiri Grand Slama

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković vratio se ovog tjedna turnirima, u Parizu na Masters 1000 turniru prvi put je zaigrao nakon poraza u finalu US Opena od Daniila Medvedeva.

Stigao je Đoković do polufinala u kojem će danas igrati protiv Poljaka Huberta Hurkacza.

Na početku je u tri seta pobijedio Martona Fucsovica, predao mu je Gael Monfils, a Taylora Fritza svladao je u dva seta usprkos tome što je tri puta gubio početni udarac.

Za Tennis Channel srpski tenisač još jednom se osvrnuo na neuspješni pokušaj ostvarivanja kalendarskog Grand Slama.

- Blagoslov je što sam uopće bio u poziciji da se borim za kalendarski Grand Slam, a to se događa jednom u 50 godina. Osvojio sam četiri Slama u nizu, 2015. i 2016., a to mi je pomoglo da se nosim s takvom situacijom sada, ali ipak je bilo drugačije. To je vrsta pritiska koji nikad nisam ranije osjetio u karijeri, rekao je Đoković te dodao:

- U najvažnijem trenutku, u finalu, igrao sam ispod mogućnosti. Ne želim umanjiti njegovu pobjedu jer je bio nevjerojatan cijeli turnir, ali sam pomalo razočaran jer znam da sam mogao bolje.

Komentara 12

Avatar Tombstone
Tombstone
01:35 07.11.2021.

Djoka je lovio svoj prvi Grand Slam. Nasrecu zgubil je, jer se inace od njegovih nebi dalo disat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije