IGRAO I IBRAHIMOVIĆ

Braća Bryan zaustavila Dodiga i Mela, Đoković i Ferrer u finalu 'singla'

Ivan Dodig
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
02.11.2013.
u 20:37

Đoković će u finalu Pariza igrati protiv Španjolca Davida Ferrera koji je nakon sat i 39 minuta bio bolji od sunarodnjaka Rafaela Nadala sa 6:3, 7:5.

Ivan Dodig i Marcelo Melo izgubili su u polufinalu parova od američke kombinacije, Boba i Mikea Bryana, sa 4:6,5:7 nakon sat i 13 minuta igre.

Dodig i Melo su odlično otvorili meč i poveli 3:0. Međutim nakon toga su braća Bryan nanizala pet gemova i poveli 5:3. U zadnja dva gema nije bilo breaka pa je završilo 6:4 za Amerikance.

U drugom setu breaka nije bilo do šestog gema kada su Dodig i Melo oduzeli servis braći Bryan i poveli 4:2. Hrvatsko-brazilski par do kraja je dobio samo jedan gem, te je ispao u polufinalu.

Đoković i Ferrer u finalu

Novak Đoković za dva sata i dvije minute pobijedio je Rogera Federera sa 4:6,6:3,6:2 i izborio finale ATP turnira iz Masters serije u Parizu.

Bio je to njihov 30. dvoboj i 14. pobjeda srpskog tenisača.

U prvom setu Federeru je bio dovoljan jedan break za konačnih 6:4. Švicarac je odlično krenuo i u drugi set te napravio odmah break za 1:0. Ipak, Đoković je već u sljedećem gemu vratio break i izjednačio na 1:1. Novi break Đoković je napravio u šestom gemu, što mu je bilo dovoljno za drugi set 6:3.

U trećem setu Đoković je napravio break u trećem i sedmom gemu te sa 6:2 izborio finale Pariza gdje će igrati protiv Španjolca Davida Ferrera koji je nakon sat i 39 minuta bio bolji od sunarodnjaka Rafaela Nadala sa 6:3, 7:5.

Ferreru je bio dovoljan jedan break u prvom setu za 6:3, dok je drugom napravio break u trećem gemu, ali mu je Nadal oduzeo servis za meč. Ipak, Ferrer je u 11. gemu ponovno oduzeo servis Nadalu, a novu šansu na servisu za meč nije propustio.

Ibrahimović i Đoković na terenu

Mečeve u Parizu gledao je Zlatan Ibrahimović koji je u jednom trenutku odigrao nekoliko poena protiv Novaka Đokovića.

Novak i Roger u istoj grupi na Mastersu

U londonskoj O2 Areni izvućeni su parovi za završni Masters. U grupi A igrat će Rafael Nadal, David Ferrer, Stanislas Wawrinka i Tomas Berdych. U grupi B su Novak Đoković, Roger Federer, Juan Martin del Potro i Richard Gasquet.

Komentara 4

Avatar RoSSerb
RoSSerb
19:08 02.11.2013.

DOMINACIJA narode !

MI
miran
20:22 02.11.2013.

"Novak Đoković na dva sata i dvije minute pobijedio je...."

GE
generalsaosnovnom
22:15 02.11.2013.

I pa nije trebalo ovako da ispadne jer je Nole u finali trebao da izgazi Nadala i pred svima mu ponovo oduzme prvo mesto a ovako se španski mufljuz izvuko i upropastio Srbima kompletno zadovoljstvo, pa nije mu neka forara mislim jer ako je švajcarski paun zalego i nakrko se poniženja može malo i ovaj što stalno izvlači gaće pred celim svetom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije