Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE DINAMOVAC

Antolić: Imali smo vodstvo, a onda je Taravel napravio glupost

Rijeka - Dinamo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
26.10.2015.
u 11:15

– Jesam li mogao bolje reagirati kod drugog gola? Ako netko tako misli, neka misli tako i dalje – rekao je Ježina.

Svemu dođe kraj, pa je nakon 50 utakmica Dinama bez poraza u HNL-u, nizu došao kraj na Kantridi.

– Poraz je morao doći prije ili poslije, ali je šteta što je došao sada. Imali smo vodstvo, a onda je Taravel napravio glupost i nismo izdržali iako domaćini nisu stvorili nekakve prilike. Nija nas Rijeka 'ubila', ne bih rekao da je zaslužila tri boda – kazao je kapetan Domagoj Antolić.

A gospodin koji je napravio tu glupost, udario suparnika glavom u glavu, nije imao dar govora:

– Ne hvala, ne bih pričao ništa... – jedino je rekao Taravel.

I ostali igrači Dinama koje smo pitali, Taravelov potez opisivali su riječju:

Glupost.

Nakon nekoliko golova koje je primio u prvi kut Eduardo je s klupe gledao kako brani Ježina. Nova 'jedinica' plavih primila je dva gola na Rujevici, kod drugog je odbio loptu na noge strijelcu Sharbiniju.

– Jesam li mogao bolje reagirati kod drugog gola? Ako netko tako misli, neka misli tako i dalje – rekao je na tu temu Ježina.

No, dojam je da je mogao i trebao bolje. Vidjet ćemo tko će braniti u utorak u Ždralovima protiv Mladosti u kupu, a onda i u Parku mladeži protiv Splita. Kako bilo, plavi traže tko će biti prvi golman, hoće li vratiti Eduarda ili dati povjerenje Ježini koji je dosad strpljivo čekao priliku. Ako je i mogao bolje protiv Rijeke, nije ni red da se odmah vrati na klupu. S vratarima treba znati, dati im povjerenje, biti strpljiv, puno razgovarati i puno raditi. A traže plavi i stopere u svojim redovima, koliko god su ofenzivno odlično pokriveni, toliko se u defenzivi problemi opasno nameću. Jer, tko zna koliku će kaznu dobiti Taravel za svoj nesportski potez. 

>> Ružna gesta Zdravka Mamića prema riječkoj publici

>> Sharbini: Pobjedu nad Dinamom poklanjamo navijačima

>> Rijeka u sudačkoj nadoknadi pobijedila Dinamo i bacila ga na 3. mjesto

Komentara 8

DU
Deleted user
11:25 26.10.2015.

Došao je i taj dan !!!!!!! HNS više nije močvara ! Šuker više nije lopov,a Mamić kriminalac i narkoman ! HNL više nije tramvaj liga,a Lokomotiva je jedan simpatičan klub duge tradicije !Na našu sreću suci su nam među najboljim u Europi,a reprezentacija je naš ponos i dika ! Ne,nije 1 april !!! Tako će biti sve dok Dinamo bude treći na tablici ! Znači,tjedan dana! A onda se sve vraćana staro!

ZO
zoom
12:54 26.10.2015.

dinamo je jučer bio teško oštećen jer su bar 2 riječana trebala biti isključena jučer, najprije onaj koji je u skoku udario rukom u lice roga, a potom i 2 igrača rijeke koji suveć imali po 1 žuti i trebali su dobiti i drugi, pogotovo vešović zbog brutalnih startova koje sudac nije sankcionirao! ali dinamo je gospodski klub i pustio je da se riječani vesele čak i takvoj pobjedi

SA
Sampei
14:17 26.10.2015.

rijeka je jedva parirala dinamu s igračem više skoro cijelu utakmicu pa potom jedva pobijedila sretnim golom u nadoknadi...to su realni odnosi snaga dinama i ostatka HNL-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije