SLABIJA IZDANJA

Dominik Livaković prolazi kroz teško razdoblje, 'razapeli' ga turski mediji

KATAR 2022 - Dok Messi slavi, Dominik Livaković tuguje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
07.11.2023.
u 12:44

Iako je Livaković imao izuzetno dobar početak na vratima Fenerbahčea, prvim porazom došle su i ozbiljne kritike s kojima se dosad Hrvat nije morao suočavati.

Navijači Fenerbahče i novinari koji prate ovog turskog diva razočarani su Dominikom Livakovićem nakon što je primio tri gola iz četiri pokušaja u porazu od Trabzonspora (2:3).

Iako je Livaković imao izuzetno dobar početak na vratima Fenerbahčea, prvim porazom došle su i ozbiljne kritike s kojima se dosad Hrvat nije morao suočavati.

VEZANI ČLANCI:

"Kakav je to golman? Kako je mogao primiti dva gola u samo dvije minute na početku drugog poluvremena? Hoće li veliki golman Livaković ikada donijeti pobjedu?", zapitali su se novinari lista Milliyet.

Turski mediji pišu da Livaković neće braniti protiv Ludogoreca u Konferencijskoj ligi nego da će priliku dobiti Irfan Can Egribayat (30) koji je dva puta bio među vratnicama u Europi.

Pad Livakovića u klubu dogodio se nakon pogreške u nastupu za Hrvatsku. Tada je njegov kiks donio pobjedu Turcima, a nije najbolje reagirao niti kod prvog gola Walesa u Cardiffu.

Komentara 3

OK
okolokere
17:01 07.11.2023.

Kakva sjajna prilika da se nekog pljuje..Čovjek jednu utakmicu u Turskoj odradi malo slabije i eto Abend blata da cmizdri

Avatar Castro
Castro
15:43 07.11.2023.

Ne kazem da su turci sad u pravu kada ovako pisu ali ovako se topi forma igraca koji brani za reprezentaciju koja je izravni konkurent u kvalifikacijama. Stavis ga na klupu, nema kontinuitet, nezadovoljan je i nesiguran. Glavu gore Livi.

Avatar Brko
Brko
13:56 07.11.2023.

Nemaju pametnijeg posla pa Livakovića pljuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije