Plivački EP

Draganji za dlaku izmakla medalja

'sport.......zagreb.......07.06.2009. bazten na salati - plivacki madjunarodni miting zlatni medvjed - duje draganja  - hrvatska  Photo: Renato Brandjolica/vecernji list'
'Renato Brandjolica/Vecernji list'
28.11.2010.
u 18:07

I posljednji je dan EP-a u Eindhovenu (25 metara) bio vrlo zanimljiv za naše plivače, i relativno uspješan.

Imali smo čak četiri finala i prava je šteta da je u prvom od njih, na 100 metara mješovito, Duji Draganji za dlaku izmaknula medalja. Duje je sve lijepo odradio do posljednjih 25 metara slobodnim načinom. Tu je očito ostao bez snage, pa se s rezultatom 53.56 morao zadovoljiti četvrtim mjestom.

Štafeta 4x50 metara slobodno (Draganja, Todorović, Levaj, Puninski)u kvalifikacijama je bila četvrta (1:27.82), a u polufinalu na 50 metara dupinovim načinom Mario Todorović zauzeo je šesto (23.46), a Aleksej Puninski osmo mjesto (23.76).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije