PRLJAVI POTEZI

Društvenim mrežama kruži teorija da je Hrgović primao ilegalne udarce: 'Zašto sudac nije reagirao?'

Daniel Dubois v Filip Hrgovic
HAMAD I MOHAMMED/REUTERS
02.06.2024.
u 10:16

Odluci suca o prekidu meča nema se što prigovoriti, ali čini se kako je propustio strože sankcionirati Duboisove prljave udarce zbog kojih je Hrgović zaradio gadne posjekotine ispod očiju.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović najavio je prije meča kako mu Daniel Dubois nije dorastao protivnik i kako će se umiroviti ako ga Britanac pobijedi. Njegove pobjedničke najave nisu se obistnilke pa je Hrvat u nedjelju rano ujutro izgubio tenhičkim nokautom u osmoj rundi nakon ozbiljnih posjekotina iznad oba oka. Sudac je pozvao liječnika da pregleda Hrgovića, a on mu nije dao zeleno svjetlo da nastavi.

 

 

VEZANI ČLANCI:

Odluci suca o prekidu meča nema se što prigovoriti, ali čini se kako je propustio strože sankcionirati Duboisove prljave udarce zbog kojih je Hrgović zaradio gadne posjekotine ispod očiju. Na društvenoj platformi X kruži priča kako je Dubois u klinču glavom udarao Filipa kroz cijeli meč i prošao samo s jednom opomenom.

Neki tvrde da bi Dubois zbog toga trebao dobiti nadimak Headbutt (udarac glavom) i da s takvim pristupom neće imati šanse protiv Anthonya Joshue.

 

 

Komentara 5

PO
Poletarac101
11:23 02.06.2024.

Izgubio je i gotovo,sad ak hoće dalje nek sam odluči(ne bih mu preporučio)

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
11:35 02.06.2024.

Hrgović je sirovina koja nije materijal svjetske klase.

Avatar southman
southman
11:17 02.06.2024.

Eto završila i ta dugogodišnja tortura "o naslovu prvaka" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije