OD JEDNE DO PET GODINA

Dvostrukom najboljem šestom igraču NBA lige prijeti zatvor

NBA: Charlotte Hornets at New York Knicks
Brad Penner/REUTERS
14.06.2022.
u 18:05

Najuspješnije dane karijere, nakon što je osvojio NCAA trofej 2013. godine sa sveučilištem Louisvilleom, doživio je u Los Angeles Clippersima gdje je igrao od 2017. do 2020. godine.

Za mjesec dana odgođeno je suđenje Montrezlu Harrellu, NBA košarkašu koji je prije dvije godine dobio vrijednu nagradu najboljeg šestog igrača lige.

Nakon što je sredinom svibnja u njegovom automobilu, na stražnjem sjedalu, pronađeno 1.3 kilograma marihuane Harrell je uhićen, a suđenje se trebalo održati u ponedjeljak 13. lipnja. No, odgođeno je za mjesec dana.

Policija je navela kako je marihuana pronađena u niz vakumski zapečaćenih vrećica, a doznaje se kako Harrellu, osim izdašne financijske kazne, potencijalno slijedi i zatvorska kazna u trajanju od jedne do pet godina.

Najuspješnije dane karijere, nakon što je osvojio NCAA trofej 2013. godine sa sveučilištem Louisvilleom, doživio je u Los Angeles Clippersima gdje je igrao od 2017. do 2020. godine. Nakon toga je promijenio čak tri kluba, LA Lakers, Washington i Charlotte čime je njegova karijera doživjela prilični pad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije