Juventusov junak

Dybala: Mojoj sreći nema kraja, jer o ovome sam sanjao kao dijete

Juventus - Barcelona
Foto: Reuters
1/7
11.04.2017.
u 23:53

Ja sam sanjar, ali i realist. Juventus respektira Europu, ali još je važnije da je respektiran u Europi. To je moj najveći uspjeh u tri godine u klubu - rekao je Allegri

U četvrtfinalu Lige prvaka Juventus je kod kuće pobijedio Barcelonu sa 3:0. Argentinac Paulo Dybala igrao je sjajno te je zabio dva pogotka.

- Igrali smo odlično i zabili što smo trebali. Imamo sjajan rezultat uoči uzvrata na Nou Campu. Mojoj sreći nema kraja, jer kao dijete sam sanjao o ovakvim trenucima i sada sam to uspio. Najvažnije da smo puni samopouzdanja. I u uzvratu trebamo izboriti pozitivan rezultat - rekao je Dybala.

Igrom svoje momčadi zadovoljan je bio i Juventusov trener Massimiliano Allegri.

- Igrali smo tehnički dobro, bili smo oštri i imali dobar protok lopte. Neke stvari su mogle biti bolje. U Barceloni ćemo tražiti pogodak. Ja sam sanjar, ali i realist. Juventus respektira Europu, ali još je važnije da je respektiran u Europi. To je moj najveći uspjeh u tri godine u klubu - rekao je Allegri te pohvali sve igrače, a posebno Dybalu.

Uzvratna utakmica igra se za osam dana na Nou Campu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije