ROMANA EIBL Izvrijeđana novinarka 24sata tužila plavog dopredsjednika

Eibl: Mamić nije bezopasan

30.09.2007.
u 18:15

Voditelj emisije "Nedjeljom u dva" Aleksandar Stanković ugostio je Ljubu Jurčića, SDP-ova kandidata za premijera. I pustio mu dio onoga što je Zdravko Mamić izgovorio novinarima u petak. Jurčić je bio zgrožen Mamićevim rječnikom i pokušao je ne komentirati takvo ponašanje.

Pri kraju emisije gošća je bila i Romana Eibl, novinarka 24sata koju je Mamić izravno izvrijeđao u svom vulgarnom istupu.

Zdravka Mamića ne doživljavam kao smiješnu i benignu osobu. Prijavila sam ga policiji te pokrenula privatnu tužbu zbog povrede ugleda, časti i klevete rekla je kolegica Eibl, te pokušala objasniti zašto ju je Mamić napao:

Zato što sam plastično opisala što mislim o Mamićevim eurovizijama kluba, o prodaji igrača, o čovjeku koji u afektu vodi Dinamo, klub koji je sportska ikona grada.

Mamić je u svojim ekshibicijama naveo da joj je on pomogao da dobije posao u 24sata.

Laž i gnjusna insinuacija, on često govori da je nekim novinarima platio zube, da nekima plaća rate za stan. Govorio je i o plaćanju putovanja novinarima, no radila sam u Vjesniku i plaćali smo svoja putovanja, a 24sata, iako smo platili agenciji za put, nismo mogli u zrakoplov kojim je putovao Dinamo rekla je među ostalim Romana Eibl.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije