U CENTRU ZAGREBA

Ekskluzivne snimke: Muškarac leži na cesti, horde huligana zaustavljene u krvoproliću u centru Zagreba

EKSKLUZIVNO: Potukli se Boysi i Torcida, ozlijeđeni muškarac ležao na ulici
PIXSELL
30.10.2022.
u 16:02

Pogledajte ekskluzivne snimke nastale nakon pohoda huligana i navijačkog rata na ulicama glavnog grada.

Zagrebačka policija od sinoć pokušava spriječiti razularene huliganske skupine da ne izazovu krvoproliće: jedan dogovoreni okršaj spriječen je jutros u Novom Zagrebu, gdje je maskirana i naoružana skupina Bad Blue Boysa čekala Torcidu, ali ih je policija nakon dojave građana preduhitrila, ali to joj nije uspjelo kasnije u centru grada gdje su u velikom sukobu navijačkih skupina koje navodno prate Hajduk i Dinamo, ali na utakmice očito dolaze izt drugih pobuda, letjele baklje, kamenje i razni drugi predmeti, a ima i ozlijeđenih osoba.

Snimatelj Pixsella zabilježio je scenu u centru grada nakon nereda, jedan muškarac ležao je na podu, a u grupi stoje i gledaju znatiželjni prolaznici. Neredi su se dogodili uoči utakmice Lokomotive i Hajduka koja se igra od 15 sati u Kranjčevićevoj ulici. 

Pogledajte ekskluzivne snimke nastale nakon pohoda huligana i navijačkog rata na ulicama glavnog grada. 

Komentara 31

DU
Deleted user
16:32 30.10.2022.

Zašto se ne donese zakon po kome se takve razularene huligane, bez upozorenja ne opkoli i bićevima za stoku mlati do iznemoglosti i potom traumatologija, da bude humano.

GP
gpv
16:34 30.10.2022.

Torcidu i BBB treba proglasiti za terorističke organizacije i zabraniti njihovo djelovanje

BJ
bjmaro
16:42 30.10.2022.

To su naša dica . Treba ih stiti od interventne, suci obvezno puštati iz istražnog zatvora isti dan, novinari moraju naći krivca u sucu,Mamicu Itd . I sve to dok jednog dana netko ne bude ubijen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije