Do 2018. GODINE

Elvir Maloku produžio s Hajdukom: Ponosan sam, volim ovaj klub

Elvir Maloku
Tino Jurić/Pixsell
11.06.2015.
u 15:01

- Jako mi je drago što sam produžio ugovor s Hajdukom. Sretan sam jer znam koliko volim ovaj klub, a znam i čega sam se sve odrekao da bih došao u Split. Ponosan sam što ću biti dijelom budućnosti Hajduka, a ja ću truditi da to povjerenje opravdam - rekao je Maloku.

Ofenzivac Hajduka Elvir Maloku (19) produžio je danas ugovor sa splitskim klubom do 2018. godine.

- Jako mi je drago što sam produžio ugovor s Hajdukom. Sretan sam jer znam koliko volim ovaj klub, a znam i čega sam se sve odrekao da bih došao u Split. Ponosan sam što ću biti dijelom budućnosti Hajduka, a ja ću truditi da to povjerenje opravdam - rekao je Maloku za službenu stranicu Hajduka.

Klupu Hajduka preuzeo je Damir Burić.

- Super je što je došao trener koji jako puno razgovara s igračima. Trener Burić puno polaže pažnje na mlade igrače, a pored toga što ima ogromno znanje i iskustvo jako mi se sviđa njegova komunikacija s igračima. To je odnos kao da smo prijatelji, a opet postoji distanca profesionalnog odnosa trenera i igrača. Meni to jako odgovara. Vidim da je jednaka stvar i s mojim suigračima jer atmosfera na treninzima je stvarno odlična, super pozitivna - rekao je Maloku koji je odlučio da neće ići u mladu reprezentaciju Albanije kako bi na pripremama s Hajdukom uhvatio optimalnu formu.

>> Kako će Hajduk prodati igrače koje više ne želi!?

Komentara 2

HA
hajduk1966
15:24 11.06.2015.

Decko jes mlad,nije se naigrao bogzna da dobije neku ocjenu,tako da cemo vidjeti

DU
Deleted user
17:32 11.06.2015.

Ljimunad, tebe nije dotakla Buriceva metla. Cestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije