Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenzije u HSV-u

Olićev i Iličevićev suigrač Spahić opalio šamar Lasoggi

Emir Spahić
Foto: DPA/PIXSELL
02.12.2015.
u 19:11

"Oni su međusobno riješili taj problem i sada je to iza nas. No, upozoreni su da nitko nije iznad momčadi", kazao je trener Hamburgera Bruno Labbadia.

Trener Hamburgera Bruno Labbadia potvrdio je u srijedu da je bosanskohercegovački stoper Emir Spahić opalio šamar suigraču Pierre-Michelu Lasoggi na jednom treningu u listopadu, objavili su njemački mediji.

"Oni su međusobno riješili taj problem i sada je to iza nas. No, upozoreni su da nitko nije iznad momčadi", kazao je trener njemačkog nogometnog prvoligaša za koji nastupaju i Ivica Olić i Ivo Iličević.

Navodno je do sukoba došlo jer Spahić nije bio zadovoljan Lasogginim zalaganjem na treningu.

Ovo je drugi put u godinu dana da je Spahić pokazao da ima "kratki fitilj". Prošle godine izbačen je iz Bayer Leverkusena jer se na stadionu potukao s jednim redarom. 

>>Emir Spahić sklon je incidentima, a evo koji su najpoznatiji

Komentara 3

DU
Deleted user
19:38 02.12.2015.

da lassoge nema u HSV oni bih bili vec 2 BL a s ovakvim majmunom ce doci i do kreisliga (kukuruz liga)

RU
RUKOMET333
22:01 02.12.2015.

ma to nije zdrav momak.. bravo leverkusen

DU
Deleted user
21:38 02.12.2015.

ovom je tuca normalna stvar..bez nje ne moze..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije