Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI INCIDENT

Emir Spahić van kontrole, u svlačionici udario Josipa Drmića!

Emir Spahić
Foto: DPA/PIXSELL
31.03.2016.
u 11:06

Spahiću ovu nije prvi incident u HSV-u, ranije ove sezone ošamario je suigrača Pierre-Michela Lasoggu, a kao nogometaš Bayera iz Leverkusena potukao se sa zaštitarima na stadionu "jer su mu napali brata".

Emir Spahić ponovno nije mogao suzdržati bijes pod kontrolom i još je jednom udario suigrača! Novi incident 35-godišnjeg braniča HSV-a navodno se dogodio u svlačionici uoči utakmice sa Schalkeom, a 'žrtva' je bio Josip Drmić.

Drmić je, prema pisanju Bilda, nešto uvredljivo dobacio Spahiću, koji mu je odgovorio udarcem. Veći sukob spriječili su suigrači brzom reakcijom. Hoće li biti kazni zasad nije poznato.

Spahiću ovu nije prvi incident u HSV-u, ranije ove sezone ošamario je suigrača Pierre-Michela Lasoggu, a kao nogometaš Bayera iz Leverkusena potukao se sa zaštitarima na stadionu "jer su mu napali brata".

Inače, bosanskohercegovačkom reprezentativcu na kraju sezone istječe ugovor, a trenutno pregovara oko novog.

>> Klub više nije želio trpjeti njegove incidente: Spahić dobio otkaz u Bayeru!

Komentara 18

NI
Nikomah95
11:32 31.03.2016.

Stoka nije svjesna da se na verbalne napade može odgovoriti: 1. ignoriranjem, tj. biti toliko fin pa se praviti da nisi čuo; 2. verbalno odgovoriti ( ako već nisi toliko fin da rečeno ignoriraš) Daklem, nivo seljačine je fizički obračun.

MR
MRUDante
11:47 31.03.2016.

a koga zanimaju ti likovi bez mozga i kulture?

GJ
Gjubrebre
11:50 31.03.2016.

Prvi vjesnik proljeća je - bosanac na mješalici! Tamo bi ja njega zaposlio! Ionako za nogomet nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije