PETAR SUČIĆ

Englezi nahvalili Dinamovog veznjaka! Dalić ga je proglasio Brozovim nasljednikom, a sad privlači pažnju Europe

Slavlje nogometaša Dinama nakon pobjede nad Qarabagom u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
13.09.2024.
u 12:04

Osim Petra Sučića, na popisu Guardiana našli su se i Christos Tzolis, Vladan Kovačević, Martin Vitik, Enzo Millot, Otara Kiteišvili, Romain Del Castillo i Adam Daghim

Jedan od najvećih engleskih listova, The Guardian, objavio je tekst pod naslovom  "Od Tzolisa do Sučića: Nepoznati igrači koje trebate gledati u Ligi prvaka". Uoči početak nove sezone Lige prvaka, u kojoj će sudjelovati i Dinamo, objavili su popis manje poznatih igrača na koje navijači trebaju obratiti pozornost na europskim terenima.

Među osmoricom igrača našao se Dinamov veznjak Petar Sučić koji je svojim igrama protiv Qarabaga uvelike doprinio plasmanu plavih u prvo natjecanje europskog klupskog nogometa. Sučić je za reprezentaciju debitirao u utakmici Lige nacija protiv Portugala (2:1), a Zlatko Dalić je izjavio da je upravo on nasljednik Marcela Brozovića u dresu vatrenih.

GALERIJA Pogledajte kako je Dinamo slavio pobjedu! Pjesma Bad Blue Boysa orila se Bakuom

Slavlje nogometaša Dinama nakon pobjede nad Qarabagom u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka
1/45

"Kad smo već kod Salzburga, jedna od njegovih najvećih zvijezda, Luka Sučić, prodan je u Real Sociedad i neće igrati u Ligi prvaka. Ali, fokus treba biti na njegovom bratiću Petru, koji brzo napreduje u Dinamu. Sučić voli igrati u vezi, ali dublje od Luke. Od tamo precizno dijeli lopte i kreće u juriše iz pozadine", pišu engleski novinari o 20-godišnjem veznom igraču.

Osim Sučića, na popisu Guardiana našli su se i Christos Tzolis, Vladan Kovačević, Martin Vitik, Enzo Millot, Otara Kiteišvili, Romain Del Castillo i Adam Daghim. Dinamo će natjecanje u početnoj fazi Lige prvaka otvoriti već u utorak (17. rujna) gostovanjem u Münchenu gdje ih čeka posrnuli div Bayern. Zasigurno plavima neće biti lako protiv bavarske momčadi koja nakon godine bez trofeja nipošto ne želi dopustiti još jedno sramoćenje pred vlastitom publikom.

VIDEO Bivši igrač Dinama i Hajduka: 'Livaja je opasan, ali Hajduk je puno slabiji od Dinama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije