Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENULI PETICIJU

Englezi traže ponavljanje finala s Italijom: Uvjereni su da ih je sudac teško oštetio

Euro 2020 - Final - Fans gather for Italy v England
Foto: Ed Sykes/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
12.07.2021.
u 22:04

Poslije situacije s Danskom u polufinalu i onim dosuđenim jedanaestercem nekako je dojam da bi Englezi o sucima trebali šutjeti.

Engleski navijači nisu zadovoljni porazom od Italije u finalu Europskog prvenstva jer očekivali su da se sve poklopilo "baš kako treba" za osvajanje prve veće titule nakon 55 godina. I zato u silnom nezadovoljstvu potpisuju pokrenutu peticiju da se susret ponovi.

 

Naravno, tako nešto neće se dogoditi ni u kojem slučaju, ali zanimljivo je vidjeti što točno smeta Englezima.

U 95. minuti susreta, odnosno, u petoj produžetaka, Giorgio Chiellini povukao je kasnijeg tragičara Bukaya Saku za dres i doslovno ga bacio na travnjak. Za to je dobio žuti karton no navijači smatraju da je trebao dobiti direktni crveni.

Argument pokretača i potpisnika peticije je da bi s igračem više Engleska sve riješila prije jedanaesteraca.

Poslije situacije s Danskom u polufinalu i onim dosuđenim jedanaestercem nekako je dojam da bi Englezi o sucima trebali šutjeti. Imali su priliku progovoriti, ali dok su se nadali tituli, vodili su se onom da cilj opravdava sredstva.

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
22:09 12.07.2021.

Tutleci jedni engleski, kako je ovo crveni? Zar je Chiellini bio zadnji igrač Italije? Nije? Kojeg vraga kukate? Čisti žuti karton zbog taktičkog prekršaja, da spriječi kontranapad. Sudac je dobro odradio cijelu tekmu. A Engleski licemjeri šute o padavičaru Sterlingu i poklonjenom penalu protiv danaca. I neka ste izgubili na najgori način.

NO
Noštromo
22:40 12.07.2021.

Englezi bi ponavljanje finala sve dok oni ne pobijede Italiu.

KA
KomentiramRijetko_aa
22:44 12.07.2021.

Bahati imperijalistički narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije