Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO UNOSAN UGOVOR

Eriksson: U Obali Bjelokosti nisam preplaćen

Sven Goran Eriksson
Reuters
01.04.2010.
u 12:04

Švedski nogometni trener Sven-Göran Eriksson sklopio je ugovor s Nogometnim savezom Obale Bjelokosti koji ga obvezuje na dužnost izbornika tamošnje reprezentacije do kraja Svjetskog prvenstva. Ugovor je, navodno, vrlo unosan.

Izvještaji sugeriraju da će 62-godišnji Eriksson za svoju treću izborničku rolu u karijeri, nakon što je prethodno vodio reprezentacije Engleske i Meksika, inkasirati šesteroznamenkastu svotu, uz zajamčene bonuse u slučaju uspjeha.

- Ne smatram da sam nešto posebno dobro plaćen za posao koji sam prihvatio, ali sam zadovoljan. Sigurno nisam niti blizu iznosa koji zarađuje izbornik Engleske, ali to me ne smeta. Nemam problema s time. Najvažnije mi je dobro obaviti svoju dužnost na Svjetskom prvenstvu. Radujem se što ću imati priliku na Mundijalu voditi tako dobru reprezentaciju kao što je Obala Bjelokosti – izjavio je Eriksson.

Slično je komentirao financijski aspekt ugovora i njegov menadžer Athole Still.

- Atmosfera u kojoj smo sklapali ugovor s vodstvom Nogometnog saveza Obale Bjelokosti bila je izrazito prijateljska i srdačna. Oni su dali svoju financijsku ponudu, a mi smo je prihvatili. Da sam htio, mogao sam se cjenkati i tražiti veći iznos, ali nismo to željeli – kaže Still.

Podsjećamo, Obalu Bjelokosti će na Svjetskom prvenstvu igrati u ''skupini smrti'', s Brazilom, Portugalom i Sjevernom Korejom.

Ključne riječi

Komentara 1

II
izvor istine
14:58 01.04.2010.

glupi crnci.Izbacise Halilhodzica zbog jednog poraza nakon 24 uzastopne pobjede a dovedose ovog koji je sjebo jos tada engleze a posle i meksikance.tako ce i bjelokoscanima ga zavuc.uzet pare i bez ijedne pobjede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije