ZABIO ZA ČETVRTFINALE

Eto'o: Ovakav Inter može pobijediti bilo gdje

Samuel Eto\'o
AFP
17.03.2010.
u 10:11

- Kad igramo kao što smo igrali večeras, možemo pobijediti na bilo kojem stadionu u Europi - kazao je Eto'o nakon pobjede nad Chelseajem.

Samuel Eto'o, strijelac pobjedničkog gola za Inter u 1:0 pobjedi nad Chelseajem u Londonu, zahvalio je suigraču Wesleyju Sneijderu na sjajnim loptama i otkrio da se sa zadovoljstvom žrtvovao za momčad.

- Trener mi je dva dana prije utakmice rekao da ću igrati bočno u napadu i da ću morati više defenzivno raditi. Bila je to žrtva za momčad koju sam morao podnijeti i nakon svega mogu samo reći da sam jako sretan, kao što smo svi skupa – rekao je 29-godišnji Kamerunac, koji je igrao bočnu poziciju u veznom redu zajedno s Pandevom na drugoj strani, dok je u ulozi središnjeg napadača bio Diego Milito.

- Inter je momčad velikih šampiona koja, kad igra kao što je igrala večeras, može pobijediti na bilo kojem stadionu u Europi.

- Wesley Sneijder je za nas vrlo važan igrač. Večeras me gurnuo u dvije sjajne prilike. Prvu sam upropastio donijevši lošu odluku, drugu nisam smio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije