Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik gaf

Eurosport Hrvatsku predstavio s fotografijom srbijanskih navijača

Hrvatska reprezentacija (1)
Screenshot
31.05.2012.
u 17:14

Inače, Eurosport je istaknuo da Hrvatska ima prilično tešku skupinu te da bi nam protiv Španjolske i Italije moglo nedostajati brzine

Ugledni Eurosport napravio je veliki gaf predstavljajući hrvatsku reprezentaciju uoči Europskog prvenstva koje počinje 8. lipnja u Poljskoj i Ukrajini. Naime, na fotografiji pokraj opisa neko su vrijeme stajali srbijanski navijači sa zastavama istočnog nam susjeda. No, nakon nekoliko gnjevnih komentara, fotografija je uklonjena.

Inače, Eurosport je istaknuo da Hrvatska ima prilično tešku skupinu te da bi nam protiv Španjolske i Italije moglo nedostajati brzine. Uz to, prisjetili su se našeg ispadanja od Turske na Euru 2008. te podsjetili na neke naše slavne igrače poput Bobana i Šukera.

Navodi se da, kao i sve balkanske momčadi, naša reprezentacija ima velik talent te da, za razliku od susjeda iz regije, znamo igrati pod pritiskom.

Kao vođe generacije spominju se Srna, Eduardo i Modrić, od kojeg najviše očekuju. Kao dodatni problem u našoj reprezentaciji vide nedovoljan broj adekvatnih zamjena.

Komentara 18

KA
kajinx
17:42 31.05.2012.

Nije slučajno. Počele su provokacije. ******propaganda nam namjesti iste štosove pred svako prvenstvo.

OB
-obrisani-
18:05 31.05.2012.

95% tih amerikanaca, imperijalista ne zna gdje ej Hrvatska, većina ih ima obrazovanje na razini djece vrtićke dobi fino su ih sredili BANKSTERI

AC
acer
17:30 31.05.2012.

Više ne treba čuditi da ljudi više vjeruju Wikipediji nego medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije