Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uefa progoni armadu

Eurosport: Mišković i Mamić sklopili su pakt za rušenje Hajduka

Dinamo, Rijeka (1)
Marko Prpić/Pixsell
24.10.2013.
u 10:47

"Dobrotvor kluba je Talijan Gabriele Volpi koji se obogatio na nafti u Nigeriji. Uložio je u Rijeku više od pet milijuna kuna za dugove i igrače"

Rijeka danas u Europskoj ligi igra protiv Lyona, a Eurosport je svoje čitatelje želio upoznati s hrvatskim klubom.

"Ah, taj pogodak Mujanovića u posljednjim minutama... Samo eksplozija radosti hrvatskog komentatora bila je vrijedna gledanja. A s tim je pogotkom Rijeka ušla u skupine Europske lige i izbacila veliki Stuttgart", piše na početku teksta.

"Dobrotvor kluba je Talijan Gabriele Volpi koji se obogatio na nafti u Nigeriji. Uložio je u Rijeku više od pet milijuna kuna za dugove i igrače. Klub je spašen od ispadanja u sezoni 2011./12., a u sljedećoj je bio puno uspješniji, ponajviše zahvaljujući Leonu Benku, najboljem strijelcu lige sa 18 golova."

Autor članka Loïc Tregoures komentirao je i činjenicu da je u Rijeku došlo puno igrača iz Dinama.

"Josip Brezovec prošle je sezone bio jedan od najboljih igrača, a ove sezone igra nešto manje zbog dolaska novih igrača. Čak šestorica igrača stigla su iz zagrebačkog Dinama. Zašto? Možda zbog klana između predsjednika Rijeke Miškovića i predsjednika Dinama Mamića? Možda jer je zagrebački Dinamo htio stvoriti novog konkurenta Hajduku, splitskom klubu koji se grčevito bori s teškom financijskom krizom?"

Autor članka piše da će u večerašnjoj utakmici biti ključan dvoboj između Gomisa i Marića, a Lyon upozorava na Sharbinija i BiH reprezentativca Kvržića.

Za kraj, piše da Uefa proganja Armadu.

"U utorak je Uefa naredila zatvaranje navijačke tribine na Kantridi zbog keltskog križa na zastavi. Navijači se brane da to nema nikakve veze s fašizmom ili rasizmom. Pitanje je samo kad će se Uefa s istim žarom boriti i s drugim navijačkim skupinama u Europi.  Ekstremnih desničara ima i na tribinama velikih španjolskih, talijanskih i ruskih klubova, puno većih nego što je mala Rijeka. Kada će Uefa zatvoriti tribinu Real Madrida?

>>Nije to Lyon koji je napunio Dinamo...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije