ZADNJA UTAKMICA

Evo gdje gledati hrvatsku borbu za treće mjesto protiv Maroka

FIFA World Cup Qatar 2022 - Fans in Zagreb watch Argentina v Croatia
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
1/3
17.12.2022.
u 07:40

Vatreni su na putu do četiri najbolje reprezentacije skupinu završili kao drugoplasirani ispred Kanade i Belgije te iza Maroka osvojivši pet bodova, da bi potom u osmini finala nakon izvođenja jedanaesteraca porazili Japan. Na isti su način izbacili prvog favorita turnira, Brazil.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 16 sati protiv Maroka igra za treće mjesto i brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Naš prvi i posljednji protivnik Mundijala, ujedno i prva afrička momčad koja je dogurala do polufinala natjecanja, ostao je na korak do finala nakon poraza od Francuske, dok smo mi na isti način ispali protiv Argentine.

>> HNS objavio detalje dočeka nogometaša: Nastupit će osam izvođača

Međutim, danas je novi dan, prilika za treće odličje na SP-ima. Nadamo se ponavljanju 1998., kada je reprezentacija na svom debiju na natjecanju osvojila broncu, a dodatan motiv predstavlja nam srebro zasluženo prije četiri godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Vatreni su na putu do četiri najbolje reprezentacije skupinu završili kao drugoplasirani ispred Kanade i Belgije te iza Maroka osvojivši pet bodova, da bi potom u osmini finala nakon izvođenja jedanaesteraca porazili Japan. Na isti su način izbacili prvog favorita turnira, Brazil

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil - Education City Stadium, Doha, Qatar - December 9, 2022 Croatia's Domagoj Vida and teammates celebrate qualifying for the semi finals REUTERS/Suhaib Salem Photo: SUHAIB SALEM/REUTERS
Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS

Današnji susret igra se na stadionu Khalifa, koji prima 45,416 gledatelja. Glavni sudac utakmice je Abdulrahman Al-Jassim iz Katara. 

Utakmicu možete pratiti uživo u tekstualnom prijenosu na portalu Večernjeg lista, gdje vam donosimo i analize uživo iz studija, dok televizijski prijenos možete gledati na Drugom programu HRT-a od 16 sati te putem digitalne platforme HRTi.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista



 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije