U DRUGOM PARU: BAYERN NA SALZBURG

Evo gdje gledati prijenos Lige prvaka: Brozović i Perišić protiv Kloppovog Liverpoola

Serie A - Inter Milan v AC Milan
Daniele Mascolo/REUTERS
16.02.2022.
u 17:22

Oba Hrvata -  i Brozović i Perišić  - očekuju se u početnom sastavu nerazzurra

Dva para Lige prvaka čekaju nas i na večerašnjem nogometnom meniju. Dok su jučer Parižani svladali Modrićev Real 1:0, a City 'petardom' napunio Sporting (5:0), slijede nam susreti Intera i Liverpoola, odnosno, RB Salzburga i Bayerna.

Oba susreta počinju u 21 sat, a zanimljivo, moći ćete ih gledati na više programa.

Susret na San Siru prenosit će Arena Sport 7 koju rijetko tko ima, ali će zato biti dostupan i na Areni 1, ali i HRT-u 2.

Susret u Red Bull Areni će također prenositi i Arena 7 i 1.

Manuel Neuer, Leon Goretzka i Alphonso Davies su svi van stroja zbog ozljeda, a Jamal Musiala je u karanteni zbog pozitivnog testa na Covid.

Julian Nagelsmann morat će pažljivo sastavljati svojih početnih 11 da se ne bi poskliznuo jer na to u Ligi prvaka nema pravo. Iako Salzburg nije jedan od favorita natjecanja, sigurno ih se mora respektirati nakon što su stigli među najboljih 16 klubova Europe, čime se Bayernovi protivnici iz Bundeslige ne mogu pohvaliti.

Pomalo nevjerojatnije zvuči činjenica da će se nakon odigrane osmine finala, naravno obje utakmice, Liga prvaka osiromašiti za Inter ili Liverpool, dva giganta. Jedan od njih će napustiti najelitnije klupsko natjecanje Europe, a dobar početak prema saznanju tko će to biti je i večerašnji, prvi susret, koji će se igrati u Milanu.

Oba Hrvata -  i Brozović i Perišić  - očekuju se u početnom sastavu nerazzurra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije