VIDEO PRIJENOS

Evo gdje gledati suđenje Novaku Đokoviću: Pristup će imati svatko!

storyeditor/2022-01-07/djokovic1_reu_ned_070122.JPG
09.01.2022.
u 09:18

Novak je od tada smješten u hotelu za izbjeglice i emigrante u Melbourneu, gdje će i dočekati ponedeljak i suđenje. Njegova je rasprava na rasporedu u 10 sati prema tamošnjem vremenu, odnosno, u ponoć s nedjelje na ponedjeljak prema našem

Postupak Novaka Đokovića i Australije o tome hoće li ga se deportirati iz zemlje ili će se voditi tehnologijom daljinskog pristupa i moći će da ga gledati bilo koji član javnosti. Podsjetimo, Đoković na sud izlazi zbog žalbe koju je uložio njegov pravni tim, nakon što je srpskom tenisaču ukinuta boravišna viza u Australiji i naložena njegova deportacija iz zemlje.

Novak je od tada smješten u hotelu za izbjeglice i emigrante u Melbourneu, gdje će i dočekati ponedjeljak i suđenje. Njegova je rasprava na rasporedu u 10 sati prema tamošnjem vremenu, odnosno, u ponoć s nedjelje na ponedjeljak prema našem.

Australski sud je izdao i službenu potvrdu, da će suđenje Novaku Đokoviću biti održano u ponedjeljak, a izgleda da će ondje biti organiziran i direktan TV prijenos. Za sve one koji neće moći do njega, objavljen je link na kojemu se može pratiti rasprava.

Na stranicama tamošnjeg suda stoji kako će se raspravu moći pratiti preko OVE POVEZNICE. 

Ključne riječi

Komentara 9

MA
Marina58
09:58 09.01.2022.

Zadnji direktan prijenos iz sudnice koji su Hrvati pratili nije zavrsio dobro.

Avatar Asterix
Asterix
10:08 09.01.2022.

Mogli bi u Melbourneu osvanuti balvani po cestama.

Avatar uputnik
uputnik
13:54 09.01.2022.

Zar vam djole nije umro?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije