Otpao i Čop

Evo što je Ante Čačić odgovorio na pitanje o svojoj ostavci

Ante Čačić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
05.10.2016.
u 20:10

Marko Pjaca nije s nama jer je ozlijeđen, napukla mu je fibula, što nisu primijetili u Juventusu, kazao je Čačić

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se u Skadru, gdje će sutra igrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Kosova. Domaći mediji nisu bili dobro informirani pa nisu znali da je među ozlijeđenima i Marko Pjaca.

– Marko Pjaca nije s nama jer je ozlijeđen, napukla mu je fibula, što nisu primijetili u Juventusu – kazao je Čačić koji je morao odgovoriti i na pitanje o svojoj ostavci. Naravno, pod uvjetom iznenađenja u kojem bi Hrvatska izgubila od Kosova.

– O tome ćemo razgovarati nakon utakmice – kazao je hrvatski izbornik pa nastavio:

– Čeka nas vrlo zahtjevna utakmica i moramo opravdati ulogu favorita. Izuzetno je motiviran domaćin, imali smo ih priliku gledati u utakmici protiv Finske, iako su se skupili neposredno pred utakmicu, funkcionirali su dobro kao momčad koja je satkana od vrlo interesantnih i kvalitetnih igrača. Naročito igrača koji igraju prema naprijed. Čeka nas zaista težak zadatak. 

Čačić ima puno problema, lista ozlijeđenih sve je šira, a čini se da je otpao i Duje Čop.

– S obzirom na to da imamo na raspolaganju samo 16 igrača, nemamo ni Čopa zbog temperature... Sastav mi je u glavi, pričekao bih idući trening, mislim da Hrvatska neće iznenaditi postavom.

Ante Čačić respektira protivnika, ali najavio je pohod na sva tri boda.

– Utakmica je ovo u kojoj je Hrvatska apsolutni favorit po svemu, ali to sutra trebamo potvrditi. Svi će dati svoj maksimum 90 minuta da bi uspjeli ostvariti ono po što smo došli. Zadovoljit će nas rezultat koji nam donosi tri boda. Za nas je ova utakmica važna, protivnik je u napadu jako potentan, jake emocije su na njihovoj strani i to je prilika za nas jer imamo mnogo više iskustva.

Komentara 19

BT
blue_terminator
23:22 05.10.2016.

ajmo Kroati! Do pobjede!!!! Čačić nije za izbornika. ali ko ga šiša....CRO!!!

ZO
zoom
08:41 06.10.2016.

o čačiću svatko ima svoje mišljenje, ali činjenica je da hrvatska pod njime nije u službenom dijelu izgubila niti jednu utakmicu, a oryunaši već pitaju/pišu o njegovoj ostavci!??! je li bitno tko ga je pogurao na ovo mjesto ili su pak bitni (samo!!!) rezultati?!? hrvatska će sada igrati bez pola prve momčadi i umjesto da im svi damo podršku, oryunaši opet sraćkaju po čačiću (i po hrvatskoj, samo to rade zaobilazno)! ajmo hrvatska!!!

HL
HV_LAKI102
23:45 05.10.2016.

Nebudeli sutra Kovacic u prvoj postavi,a mi izgubimo,Cacica naglavacke izbaciti i to nogom u rit.Nema Halilovica,Corica,covjek nam unisti sve talente,uhvatio se Badelja,Vrsaljka,Strnica,ko pijan plota.Forsirajuci pogresne igrace veliki teret pada na Modrica koji se skoro pa svaki put povrjedi,zato sto dajee 120 % sebe i opet nema rezultata,nema goleva,nema kvalitetnih tehnicara poput Kovacica,Pjace, da pomognu Perisicu,Brozovicu,Kalinicu,Mandzukicu da razbiju protivnicku odbranu lucidnim potezima i to sa , kratkim pasovima a ne samo permanentni,prozirni pokusaji ubacivanja visokih lopti na Mandukica koji je obavezno dobro cuvan i zato nema golova koji se od njega ocekuji,jer se radi o velikom igracu.Naravno kad nema golova Mandzo gubi samopouzdanje,sve je veci psihicki pritisak na njega pa sve losije igra i u svojim klubovima,kako on tako i drugi nasi asovi.Za one koji se razumiju u Nogomet primjetice da otkad je iz igre ispao nas veliki talenat Kranjcar,koji je sa Modricem,Raketicem i Mandzom punio protivnicke mreze repka pada na Fifinoj ljestvici i nema rezultata.Kovacic je prava zamjena za Kranjcara i zato ga Cacicu moras forsirati igro li on u Realu ili sjedio na klupi,jer trebo bi da znas ,a vidim da neznas da je i rezervni igrac u Realu i Barceloni kvalitetniji od onih koji igraju stalno u nekom prosjecnom evropskom klubu. Mjenjaj se Cacicu ili ces biti promjenjen,nebudi tvrdoglav ko Kovac jer ces zavrsiti kao i on.Zao mi je samo sto ce sa tobom otici i velika ljudina,legenda SIMUNIC cije se prisustvo u stozeru itekako ostavilo pozitivnog traga, jer odbrana nam je stabilna i funkcionira zadovoljavajuce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije