REAKCIJE S PORTALA

Evo što svjetski mediji pišu o remiju, nisu baš blagonakloni prema Hrvatskoj

Hrvatska  - Maroko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.11.2022.
u 13:07

"Hrvatska nije uspjela protiv vrlo sređene momčadi Maroka. Loša slika hrvatske momčadi koja je malo ponudila u napadu", piše španjolska Marca.

Hrvatska reprezentacija odigrala je 0:0 protiv Maroka u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru. Hrvatska nije uspjela slomiti vrlo organizirane i disciplinirane Marokance na startu Mundijala, a i ono malo prilika što su dopustili Afrikanci, propušteno je slabijim izdanjem u napadu.

Evo kako ovi svjetski mediji opisuju utakmicu Hrvatske i Maroka.

>> Haidar Diab: Prije bih talibanima dao da rade SP! I Morgan Freeman je došao za pare

"Bila je to utakmica za koju Maroko smatra da je trebao pobijediti. Hrvatska je pružila malo toga", navodi britanski BBC.

"Vidjelo se to od početka. Bila je to utakmica u kojoj je bilo teško uživati. Nedostajalo je oštrine u oba napada", piše engleski Guardian.

"Hrvatska nije uspjela protiv vrlo sređene momčadi Maroka. Loša slika hrvatske momčadi koja je malo ponudila u napadu", piše španjolska Marca.

"Bila je to utakmica s malo događanja. Hrvatska je imala dvije prilike pred kraj prvog poluvremena", piše njemački Bild koji je dosta prostora posvetio i ozljedi Mazraouija koji igra u Bayernu.

"Nismo vidjeli puno toga jer su i jedni i drugi imali samo dva udarca prema golu", navodi popularni nogometni portal Goal

Komentara 21

ST
stefj
13:19 23.11.2022.

Vlašić na krilu i Kramarić u špici, to su zapravo osnovne Dalićeve pogreške. Sada ćemo vidjeti da li će biti tvrdoglav kao na EP, kada je gurao Rebića samog u špicu, pa tako sada nastavi s Kramarićem... Drugo što zabrinjava je izostanak pravovremene reakcije, Livaja je ušao pred kraj, a Oršić za kraj utakmice... Ali nije mi jasno, pa uvijek kada se igralo s Kramarićem kao špicom, nikada to nije funkcioniralo. Zar stvarno treba još dokazivanja?

RO
rokoxy1
13:33 23.11.2022.

On postavio ekipu bez Spice.Taktika drzi loptu u sredini terena. Kovacic nepravi nikakvu razliku. Livakovic -Modric-Lovren dobri svaka cast.

CR
Croatiadobola
13:49 23.11.2022.

Moramo se popraviti ako želimo dalje. Po meni izmjene su došle prekasno. Livaja, Majer, Pašalić pa i Budimir trebali su ući prije. Budimir da trkom ubija zadnju marokansku liniju a ostali da traže "bunar" za loptu. Trkačk i voljom su nas pregazili, dobro je šti nisu baš toliki znalci za dati gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije