Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER BOMBA

Fabrizio Romano lansirao ponoćnu ekskluzivu: Ivan Perišić odlazi iz Tottenhama i vraća se u Hajduk

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024
Igor Soban/PIXSELL
19.01.2024.
u 00:08

Čini se da bi tako najveća želja Hajdukovih navijača napokon mogla biti ostvarena, a Perišić bi došao pomoći Hajduku u borbi za titulu. Ipak, upitno je koliko će Perišić uopće moći igrati s obzirom na to da se trenutno oporavlja od teške  prednjeg križnog ligamenta.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u ovom bi prijelaznom roku trebao postati novi igrač Hajduka, javlja dobro pouzdani izvor Fabrizio Romano. Najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere najavio je pravu bombu te da je dogovor između Hajduka i Tottenhama gotovo postignut, Perišić bi trebao na Poljud stići na posudbu do kraja sezone.

VEZANI ČLANCI:

Čini se da bi tako najveća želja Hajdukovih navijača napokon mogla biti ostvarena, a Perišić bi došao pomoći Hajduku u borbi za titulu protiv Dinama i Rijeke. Ipak, upitno je koliko će Perišić uopće moći igrati s obzirom na to da se trenutno oporavlja od teške ozljede prednjeg križnog ligamenta.

Perišić je počeo naporno trenirati u zadnja tri mjeseca, a njegov bi povratak na teren mogao biti raniji od očekivanog jer planira igrati na ovogodišnjem Euru. Tako bi trebao biti veliko pojačanje bijelih u lovu na titulu, očekuje se i službena potvrda od Hajduka. 

Komentara 3

Avatar mrbr
mrbr
08:30 19.01.2024.

Za pola godine će morati iskeširati oko pola miliona eura za igrača na kojega praktički ne mogu ozbiljno računati, a kad ne ostvare zacrtani plan sve će se to polako početi razilazit. 2+2=4

BP
Besposlen pop
07:15 19.01.2024.

Levy, direktor Tottenhama, je najjači nogometni trgovac! Posudit će Perišića Hajduku do kraja sezone točno dokad će ovaj biti na oporavku od operacije. Genijalno! Istina, treba pronaći i takvog, manje genijalnog, kupca

SP
Split71
07:50 19.01.2024.

Periša je covik na oporavku još 4miseca ili???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije