Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SJAJNE SEZONE

Fenomenalna Zrinka Ljutić nakon prve vožnje slaloma među tri, slijedi borba za postolje!

ITA, FIS Weltcup Ski Alpin, Kronplatz
EXPA/ Johann Groder
11.02.2024.
u 11:13

Podsjetimo, Zrinka je do svojeg prvog postolja došla na kraju prošle sezone trećim mjestom slaloma u češkom Špindlerovom Mlinu, a potom je prije nekoliko tjedana drugim mjestom u slalomu u slovačkoj Jasni ostvarila svoj najbolji plasman karijere

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić u prvoj vožnji slaloma Svjetskog kupa za skijašice u andorskom Soldeu nastavila je pokazivati odličnu ovosezonsku formu. 

Iako je imala relativno visok startni broj 15, Zrinka je riskirala, bacila se na glavu, bila čak i na rubu ispadanja nekoliko puta, ali na kraju svojom vožnjom doskijala do trećeg mjesta te je u prilici doći do trećeg plasmana postolje u svojoj karijeri. 

Podsjetimo, Zrinka je do svojeg prvog postolja došla na kraju prošle sezone trećim mjestom slaloma u češkom Špindlerovom Mlinu, a potom je prije nekoliko tjedana drugim mjestom u slalomu u slovačkoj Jasni ostvarila svoj najbolji plasman karijere.

Najbrža nakon prve vožnje je Šveđanka Anna Swenn Larsson s vremenom 54.45, drugoplasirana Amerikanka Paula Moltzan za njom zaostaje 14 stotinki, dok Ljutić ima zaostatak od 42 stotinke.

Naša druga predstavnica Leona Popović nije imala tako dobro izdanje u andorskom skijalištu. Za najbržom Leona ima zaostatak od dvije sekunde i 20 stotinki, ali se uspjela plasirati u drugu vožnjom budući da je prvu s ovim rezultatom zaključila na 22. mjestu

Druga vožnja slaloma u Soldeu počinje u 13 sati i 30 minuta, a prijenos možete pratiti na Drugom programu HRT-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije