Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PONUDA

Ferguson za Modrića nudi 37 milijuna eura?!

Luka Modric
Pixsell
31.05.2012.
u 14:44

Osim Uniteda te Chelseaja, koji ne odustaje od dovođenja našeg veznjaka, zainteresirani su City te Real

Engleski tabloid Daily Star navodi da Alex Ferguson nije odustao od dovođenja Luke Modrića ni u ovom prijelaznom riku. Unatoč silnim milijunima koje će ponovno nuditi Chelsea, ni Manchester United nije puno manje darežljiv. Našem će veznjaku navodno ponuditi 37 milijuna eura, no upitno je hoće li to zadovoljiti želje predsjednika Daniela. Trener vragova smatra da bi s Modrićem dobio na kreativnosti u veznom redu.

Luku navodno žele i Manchester City te Real Madrid.

Komentara 4

ZD
Zoran-Düsseldorf
14:52 31.05.2012.

37 miliona forinti,uff koja lova.

LC
luka_cro
16:53 31.05.2012.

Prvo ide sa vlakom do Manchestera, pa onda tamo na zracnu luku presjeda u Avion. S'avionom ide za Pariz a onda presjeda i u Parizu i vozi se jos sa busom do Madrida. Ova je za novinare...

KA
karambita
18:48 31.05.2012.

Opet novinari Luku sele u neki novi klub....ma dajte vise odebite s tim cirkusom...ostasvite covjeka na miru...ako mislite da ce vam se tiraz povecati pisuci svakodnevne bajke o Luki, onda bolje stavite strik i o prvo drvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije