Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO KOMPAS
Povratak na članak

Najveći sponzori napuštaju Fifu zbog Blattera, ali on ne želi otići!

'Reputacija Fife nastavlja se narušavati, a samim time nestaje povjerenje javnosti pa se ne možemo uz to vezati.'

Komentari 5

SA
santos008
12:06 03.10.2015.

On je bezobrazniji od jednog naseg politicara ,niko ga ne voli osum on sam sebe.

VL
MO
moslavina9954
12:11 03.10.2015.

Neda se on, dobro mu je. To je već viđeno kod nas! Ćim ode, a otići će milom ili silom, umrijet će ubrzo.

VL
RO
robertbruckner
13:06 03.10.2015.

Zasto te kompanije ne vele: Obami, Holande, Merkel, Kameronu: nemojte vise rusit legalno izabrane rezime, precjednike, premijere, jer vas niko nije ni pozvao iz tih zemalja da to radite i ubijate ljude, unistavate, zgrade, ekonomiju, infrastrukturu, izazvali ste val azilanata i to iskljucivo muslimanskih-za to te kompanije nemaju muda ili sta?

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
11:41 03.10.2015.

U Europi Blater, u HNS-u Šuker i Mamić! Predlažem čitateljima da umjesto nogometa gledamo kuglanje. Tak da se ne sekiramo zbog tipova kojima je IQ identičan veličini kopački.

VL
RO
robertbruckner
13:03 03.10.2015.

A sta je to Blater napravbio da je kriv, bilo mu je vec jednom sudjeno i sve je bila laz, a prijavu je podnio niko drugi nego njegov sin kojeg je Blater zajedno sa svojom zenom posvoji, hranio, placao skolarinu i zaposlio ga u FIFI-za uzvrat sin mu zabio noz u ledja. Blater je bio oslobodjen svih tuzbi i nije bilo niti jednog jedinog dokaza da je sta napravio krivo, a Blater je jednom izjavio na pitanje novinara: biste li jos jednom posvojili koga da ste mlsdji a blatner je malo zastutio i rekao: NISAM SIGURAN U TO.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.