Incident protiv Čilea

Fifa suspendirala glasnogovornika Brazila zbog udaranja igrača

Mauricio Pinilla
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.07.2014.
u 17:13

Pavia je već izostao na utakmici s Kolumbijom, tako da ima još dvije utakmice kazne. Prvu će odraditi protiv Njemačke, a drugu u finalu ili u utakmici za treće mjesto

U utakmici osmine finala između Brazila i Čilea dogodio se incident pod poluvremenom, glasnogovornik Brazila Rodrigo Pavia udario je igrača Čilea Mauricija Pinillu. On je negirao bilo kakav fizički sukob, a Fifa je svejedno pokrenula istragu, a rezultati govore da baš i ne vjeruju Brazilcu.

Krovna nogometna organizacija suspendirala ga je na tri utakmice, a u tom razdoblju ne smije obavljati svoju dužnost. Dobio je i dodatnu uvjetnu kaznu, ako u sljedeće dvije godine ponovi nešto slično, dobiva dodatnu utakmicu suspenzije. Uz sve to mora platiti 10.000 švicarskih franaka.

Pavia je već izostao na utakmici s Kolumbijom, tako da ima još dvije utakmice kazne. Prvu će odraditi protiv Njemačke, a drugu u finalu ili u utakmici za treće mjesto.

>>Član brazilskog stožera u tunelu šakom u glavu udario igrača Čilea

Komentara 1

OD
otac_domovine
15:35 08.07.2014.

Nevjerojatno. Ako ponovno udari nekoga šakom u glavu dobit će dodatnu utakmicu. Što je ovo? Ultimate fight? A Šimunić će ako opet poviče za dom spremni dobiti doživotnu supenziju. FIFA je najveća mafija na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije