Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Pogledajte finalistice završnog izbora za Miss sporta Hrvatske

Miss sporta
Foto: Direkcija izbora Miss sporta
26.06.2017.
u 15:11

U Ivanić Gradu ćemo dobiti jubilarnu, 25. pobjednicu najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj. Izbor će se peti put u nizu održati u hotelu Sport

Ove godine Miss sporta Hrvatske slavi 25 godina postojanja. Prvi izbor održan je 1992. godine u Pazinu, a prva pobjednica bila je varaždinska ritmičarka Snježana Bošnjak. Osnivač izbora bio je Ivica Vukotić, varaždinski novinar Sportskih novosti. U projekt krenuo je zajedno s fotografom Renatom Branđolicom, a u uskom krugu prvih suradnika bili su Ivica Imre, Aleksandar Maksimović i Stanko Bulajić.

Miss sporta
1/17

Nakon Spomenke Bošnjak lentu najbolje sportašice Hrvatske nosile su Jadranka Zaradić (padobranstvo), Ivana Putarek (rukomet), Zrinka Gredelj (ples), Vlatka Matić (sinkronizirano plivanje), Kristina Topić (atletika), Dvina Meler (karate), Marina Milas (košarka), Dina Đolić (odbojka), Valerija Čilaš (atletika), Mia Šlogar (rukomet), Branka Vidović (akrobatski rock’n’roll), Stefani Hohnjec (ritmička gimnastika), Marija Bakula (odbojka), Andrea Čečura (ples), Martina Hamp (odbojka), Sandra Bošnjak (rukomet), Lana Jerčinović (ples), Kristina Vilk (atletika), Kristina Knezović (odbojka), Lucija Tadić (akrobatski rock’n’roll), Nikolina Klasnetić (bikini fitness), Elena Dizdar (te-kvon-do) i Cindy Šoštarić (plivanje).

Najviše pobjeda u konkurenciji sportova odnijela je odbojka (4), a slijede rukomet (3), atletika (3), ples (3) i ritmička gimnastika (2). Što se tiče gradova, najviše pobjeda ostvarile su Zagrepčanke – jedanaest. Zanimljivo je da nijedan drugi grad nema barem dvije pobjednice. Ove godine to bi se moglo promijeniti, primjerice ako pobijedi Maša Radojević iz Osijeka, a možda prva pobjeda ode u Krapinu, Čakovec, Slatinu, Knin ili Viroviticu.

Posebnost ovog izbora uvijek je bio talent show. Tako će i na ovogodišnjem finalu sportašice u 45-sekundnom programu predstaviti sport iz kojeg dolaze. Same će osmisliti koreografiju i glazbu. Finalistice će se predstaviti u pet izlaza – kožnata galanterija Galko, sportska odjeća Body Feeling, casual odjeća i kupaći kostimi dućana Duba, te večernje haljine Sposata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije