GOSTUJU U MADRIDU

Flick ima oružje za rušenje Reala: 'Nikad nisam imao nekog poput njega. Igra nevjerojatno'

Champions League - FC Barcelona v Bayern Munich
Foto: BRUNA CASAS/REUTERS
1/4
25.10.2024.
u 22:40

"Čovjek cijelog sebe daje u utakmicu, ostavlja srce na terenu. I s loptom i bez lopte, Raphinha igra nevjerojatno, uvijek prvi započinje s presingom, kreira šanse i posjeduje sjajnu završnicu", rekao je Hansi Flick o svome napadaču Raphinhi

Ove će se subote Real Madrid i Barcelona susresti u prvom ovosezonskom El Clasicu. Kraljevski će klub ugostiti katalonskog diva na Santiago Bernabeuu. Trenutno je Barcelona u prednosti pred svojim najvećim rivalima te sjede na čelu prvenstvene ljestvice s 27 bodova. Real Madrid je upisao sedam pobjeda i tri remija te tako ima 24 boda. Nadaju se ovime zaustaviti izvanredan nalet Barce pod novim trenerom Hansijem Flickom te se s njima bodovno izjednačiti. S druge strane Barcelona ima priliku definitivno potvrditi svoj primat u prvoj trećini sezone te dodatno ohrabrena zakoračiti u nastavak natjecanja. 

Uoči utakmice izjavu za medije dao je trener Flick. "Malo smo promijenili filozofiju, igramo drugačije, puno direktnije. Ne želim uspoređivati ​​rad jer je Xavi na svoj način odradio odličan posao u Barci. Drugačija je to Barcelona, ​​koju poštujemo jednako kao i Xavijevu", rekao je Nijemac kojeg mnogi pamte po osvajanju Lige prvaka s Bayernom u sezoni 2019/20. kada je bavarskome gorostasu u riznicu spremio šest trofeja uključujući onaj Bundeslike, DFB pokala, njemačkog superkupa, Uefinog superkupa i Fifinog svjetskog klupskog prvenstva.

GALERIJA Kruže fotke novog stadiona Hajduka, navijači zgroženi: 'Ovo je kao torta na dječjem rođendanu'

Champions League - FC Barcelona v Bayern Munich
1/5

Iznimno je istaknuo napadačku fazu u igri svoga kluba. Mnogi mladi talenti Barcelonine nogometne škole istaknuti su članovi momčadi, a sjajno igra i novi vođa momčadi, 27-godišnji Brazilac Raphina. Uz izvrsne rezultate u domaćem prvenstvu, sjajne igre pružaju i u Ligi prvaka. Ovoga su tjedna s 4:1 svladali Bayern, a Raphinha je zabio hat-trick. Pun pohvala za svog napadača bio je i Hansi Flick.

"Nikada ni u jednoj momčadi nisam imao igrača poput Raphinhe. Čovjek cijelog sebe daje u utakmicu, ostavlja srce na terenu. I s loptom i bez lopte, Raphinha igra nevjerojatno, uvijek prvi započinje s presingom, kreira šanse i posjeduje sjajnu završnicu. Uz to, uvijek je nasmiješen", kazao je trener.

VIDEO Modrić se oglasio o statusu u Realu: Vrlo dobro znate što želim, a jedna stvar mi se jako ne sviđa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije