Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRISTYNA SCHICKOVA

FOTO Brat joj prijeti Hrvatima, a ona zavodi po društvenim mrežama

Foto: Instagram
1/3
18.06.2021.
u 15:30

Schickova sestra je model pa ne čudi njezino zanosno tijelo koje ostavlja njenih nešto manje od 100.000 pratitelja bez daha

Dok Patrik Schick (25) izrasta u heroja Češke nakon što je zabio dva gola na otvaranju Eura protiv Škotske, njegova sestra Kristyna (26) provocira fotografijama. 

Visoke temperature ili ne, Kristyni nije bitno. Ona iz dana u dan objavljuje provokativne fotografije. 

Schickova sestra je model pa ne čudi njezino zanosno tijelo koje ostavlja njenih nešto manje od 100.000 pratitelja bez daha. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

WU
wushusenior
08:26 19.06.2021.

Zanosno tijelo? Ovo?

Avatar ilirac
ilirac
17:26 18.06.2021.

Koga ova ostavlja bez daha? Da nemaju koronu ti ljudi? Ja kad sam imao koronu sam isto tako tesko disao, lovio sam dah a na instagramu nisam bio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije