BUDI SUMNJU

FOTO Denisov ubojica u prisnom stisku s jednim od vodećih političara u Sj. Makedoniji

Foto: Instagram
1/4
12.04.2022.
u 11:41

Riječ je o Hristijanu Mickoskom, lideru najveće sjevernomakedonske oporbene stranke VMRO-DPME, koja je 25 godina vladala zemljom, a prema anketama mogla bi ponovno

Angelo Gjorgievski, poznati skopski diler i jedan od troje osumnjičenih za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota u noći sa 6. na 7. travnja, jedini je koji nije priveden jer mu se izgubio trag. No njegove društvene mreže otvorene su za znatiželjne poglede i nude neke zanimljivosti.

Primjerice, tu je fotografija na kojoj se nalazi s Hristijanom Mickoskim (desno), liderom najveće sjevernomakedonske oporbene stranke VMRO-DPME, koja je 25 godina vladala zemljom, a prema anketama mogla bi ponovno. S tim da bi u tom slučaju upravo Mickoski trebao postati premijer.

Tako nešto ide u prilog tezama da se ubojstvo pokušalo prikriti, ali zasad su to sve samo priče bez dokaza. Upozorava na to i sam Mickoski.

– Ubojstvo Denisa Tota ne bi se trebalo politizirati i MUP će razjasniti tko je kontinuirano gurao slučaj "pod tepih". I oni koji skrivaju počinitelja moraju odgovarati  – rekao je Mickoski za kojeg tvrde da se fotografira sa svakom osobom koja mu priđe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelo G. (@angelogorg)

Ali, Denisov ubojica je specifičan jer, navodi se u kuloarima, povezan je i s aktualnim premijerom Dimitrom Kovačevskim.

Kako god, fotografija iz noćnog kluba Klub1212 svakako ne ide na ruku političaru kojem je cilj u bliskoj budućnosti preuzeti premijersku fotelju Sjeverne Makedonije.

Sprovod Denisa Tota održat će se danas od 15 sati u Đakovu, a naš reporter Frane Šarić iz Skopja kontinuirano donosi najnovije informacije o tijeku istrage i novostima vezanima za grozan zločin.

Ono što se zasad zna jest da se protiv bolnice neće podizati optužnica, bez obzira na više nego amatersku ocjenu Denisovih ozljeda, zbog koje su i krenule sve priče oko eventualnog zataškavanja zločina. Posebno nakon objave snimke na kojoj se vidi da se nesretnog Đakovčanina nemilosrdno tuklo. A prvi udarac, prema svemu sudeći, uputio je upravo osumnjičenik u bijegu.

Inače, Gjorgievski je otprije poznat policiji s ovih prostora jer je 2016.  u Mariboru automobilom udario u pet parkiranih vozila i pobjegao, no policija ga je uhvatila. Ispostavilo se da je bio član skupine koja se bavila dilanjem droge.

Slovenska je policija u listopadu 2016. otkrila i laboratorij za proizvodnju sintetičkih droga, među kojima i drogu za silovanje.

>>> Trenutak krvavog napada na Denisa Tota

Komentara 8

SM
san.martino
14:41 12.04.2022.

Svugdje isto na Balkanu,sprega politike i kriminala! Niti bi ovi došli na vlast bez pomoci kriminalaca a niti bi ovi mogli slobodno dilat bez zastite politicara.

Avatar solinarep
solinarep
12:44 12.04.2022.

Istočno sve neki otpadnici od civilizacije...

RA
radolizem
14:54 12.04.2022.

Diler je platio za lažnu liječničku svjedodžbu - zatajenje srca. Balkanska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije