RIJETKO OBJAVLJUJE

FOTO Dinamova zvijezda 'pecnula' Hajduk? Jedna riječ mu je bila dovoljna

Dinamo pobijedio Osijek i došao na korak do naslova
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
16.05.2022.
u 09:08

Možda je poručio generalno da je ova misija obavljena i da se iduće godine vide opet na pobjedničkom postolju, a možda je i Hajduku poručio da će titulu dosanjati dogodine. Procijenite sami...

Pobjedom u Šibeniku, nogometaši Dinama kolo prije kraja prvenstva osigurali su 23. naslov prvaka Hrvatske, pri čemu peti u nizu. U posljednjih 17 godina samo je Rijeka jednom prekinula dominaciju plavih osvojivši naslov prvaka 2017.

Dinamo je rekorder s 23 titule prvaka, Hajduk je šest puta bio prvi, dok su Rijeka i Zagreb po jednom bili prvaci Hrvatske.

Upravo se Hajduk od Dinamovih konkurenata ove sezone najviše nadao novoj tituli. Doduše, i bili su blizu. Da je Dinamo izgubio od Šibenika, sve bi odlučivao izravan sraz plavih i bijelih u Maksimiru u zadnjem kolu, ali Zagrepčani si to nisu htjeli dozvoliti pa su u ovoj napetoj sezoni ipak napetost zaustavili jedno kolo ranije kako bi na miru proslavili 23. naslov prvaka. 

15.05.2022., stadion Subicevac, Sibenik - Hrvatski Telekom Prva liga, 35. kolo, HNK Sibenik - GNK Dinamo. Josip Misic. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

Tako će se to zadnje kolo odigrati zbog prestiža, naravno da bi i jedni i drugi htjeli pobijediti u najvećem hrvatskom derbiju, ali to neće promijeniti ništa na tablici. 

Koliko je ova sezona probudila i navijače i pomalo uspavano rivalstvo nakon Dinamove višegodišnje dominacije, pokazuje i činjenica da su navijači doista iskreno slavili s Dinamom, ali i da su igrači doživjeli potpunu erupciju emocija. Naravno, u sportskom duhu, slatko je slaviti nad najvećim rivalom pa je zvijezda plavih, Josip Mišić, koji inače rijetko objavljuje na društvenim mrežama, ovoga puta ipak odlučio poslati poruku koja je možda upućena hajdukovcima. 

Uz objavu fotografije šampionske momčadi Dinama napisao je u opis: "Dogodine." 

Možda je poručio generalno da je ova misija obavljena i da se iduće godine vide opet na pobjedničkom postolju, a možda je i Hajduku poručio da će titulu dosanjati dogodine. Procijenite sami...

Ključne riječi

Komentara 12

RA
radolizem
09:50 16.05.2022.

Danamo je ove godine bio žrtva Brune Petkovića, te ozljeda Ivanušeca i Ademija. Livaković nije bio u formi, a otišli su Majer i Gvardiol. Lutali su s Krznarom i Kopićem. Moraju prodati Brunu Petkovića i pojačati se. Hajduk ovo nije iskoristio.

AP
apathylolz
12:18 16.05.2022.

Kad te suci guraju cijelu sezonu i opet budes drugi. Mora boliti🤣🤣🤣

IN
Ineboimorejeplavo
13:33 16.05.2022.

Hajduk na penale osvojio 14 bodova, alo ali, to su njima svirani nepostojeći penali koji su ili dobili tri boda ili spriječili gubitak tri boda, hajVAR kustićev je sve pokusava ali uza sve nepravilnosti i namjestanja Dinamo je ipak bolji i jači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije