Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
joško otvoreno

FOTO Gvardiol o cigareti u noćnom klubu: Nemam što žaliti. Neprofesionalno je, ali zašto ne?

Croatian Footy Twitter
06.01.2023.
u 21:59

Stoper vatrenih i Leipziga fotografiran je u jednom noćnom klubu kako drži cigaretu u ruci

Hit igrač svjetskog prvenstva i zlatni dečko hrvatskog nogometa, Joško Gvardiol, dao je intervju za RTL Danas te se osvrnuo na aktualne teme poput velikana koji ga traže u zimskom mercatu. Također, prokomentirao je situaciju kada je 'uhvaćen' s cigaretom u ruci u jednom noćnom klubu nakon svjetskog prvenstva. 

- Nemam što žaliti. Osvojili smo broncu. Možda je neprofesionalno, ali u tom trenutku svi smo veseli. Bili smo vani. Zašto ne? Znam kad dođem u klub da sam sljedećih šest mjeseci maksimalno koncentriran na klub - rekao je Gvardiol o fotografiji koja se dosta komentirala po završetku SP-a. 

 

 

No, vratimo se nogometnom dijelu...Ljetos je bilo blizu Chelsea koji i dalje nije odustao, spominjala se mogućnost tog transfera i u ovom prijelaznom roku. Spominju se i Real Madrid, Manchester City, Manchester United...

- Chelsea? Nisu odustali. Bio je dogovor za zimu. Zima je došla, sad treba vidjeti što i kako dalje, ali u redu. Ima vremena, vidjet ćemo - odgovorio je 20-godišnji branič Leipziga. 

Standings provided by Sofascore

 

Ključne riječi

Komentara 30

BU
Bukva2
22:07 06.01.2023.

Jadnici, cjepidlače ih samo zato jer su dečki se zabavili kako treba uz pjesme Thompsona u Brozovom kafiću. Lovren, Broz, Gvardiol volimo Vas! Pozdrav iz Splita.

HH
Hrvoje Hrk !!
23:28 06.01.2023.

Kak sam i reko ato puta, novinari su najveće smeće ovog društva ..znači ako si i dobio tu sliku..iz čistog poštovanja prema dečkima nećeš napravit prilog jer znaš da ces s tom pričom napakostit dečku ..jer smo kedna država i mi se moramo skupa držat a ne radit raskol ali novinari rade rauor samo da imaju naslove...isto ko i za lovrena i sad o tome brundaju francuski mediji jer su naši novinari prenijeli da ke pjevo fašističke pjesme ..znači sam radiš protiv svog naroda i tak je opcenito ne samo za sport od drustva i politike i kaj je dobro novinari moraju upropastit

VO
volimnju
23:06 06.01.2023.

joško libo te kaj ti jadnici pišu. mlad si i uživaj u životu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije